Ако не са го смачкали малчуганите в междучасието и да е заприличал хептен на менте.... Понеже пък аз знам за такъв пример, дето му купиха на детето 2 клас оригинален Alcatel нов модел и след няколко дни екрана му "изгърмя".
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Не. Просто я скъсаха от подигравки , че са и купили менте ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ц ц цмного й е скъпа тарифата
.........................
Emil Enchev (24-11-2014)
Тия определено не са наред... на толкова малки деца най-добре да се купи втора ръка, ама оригинален - да видим тогава с лупа ли ще го изследват да познаят че е втора ръка, има много запазени екземпляри. така или иначе вероятността да го счупят/ изгубят в най-скоро време е 99%...
----------
Kакво съм виновна, че ми се иска 300, не само 30 и го гледам и на по едър фрейм?... няма лошо според мен. Иначе ти казах че ги взе тия 30 пойнта от 6 ч насам. Обаче май това ще му е за днес !
На теб май ти е дошъл нета, а си траеш... Какъв е пък сега този АМ.. Иначе аз XM не съм пробвала - мислех да внасям мой пари там и да ми дадат още толкова отгоре, обаче се отказах засега; тия 30 $ не ги знам, обаче ще ги погледна и тях като см тръгнала да гледам...
Засега и на Vantage разцъквам - 130$ бонус бездепозитен, обаче за да изтеглиш печалбата трябва 100$ да внесеш твои и става дълга и широка.
Последна редакция от Eli2356 : 24-11-2014 на 22:36
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
L1914 (24-11-2014)