The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
А ТИ БИ ЛИ МИ ПОКАЗАЛА ОТ КЪДЕ СА ПРАВИЛНИТЕ НИВА .............................................ТЕЗИ НИВА ГИ ЧАКАХ ОТ НАЧАЛОТО НА СЕДМИЦАТА / може да погледнеш постовете ми от началото на седмицата / ПЪК НЕ ЗНАМ ТИ ОТКЪДЕ ГИ ВЗИМАШ НИВАТА . НАЙ ВЕРОЯТНО ЗНАЕШ ЧЕ НИВАТА НЕ СА САМО ФИБО . АКО НЕ ЗНАЕШ - ЖАЛКО
П.С . както написах в предния пост , дългата идея не съм я оставил / има още една фигура нагоре 10070 /
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И дългата излезе на плюс сега е време за лека почивка![]()
ха ха.. нещо май не се разбрахме.А ТИ БИ ЛИ МИ ПОКАЗАЛА ОТ КЪДЕ СА ПРАВИЛНИТЕ НИВА .............................................ТЕЗИ НИВА ГИ ЧАКАХ ОТ НАЧАЛОТО НА СЕДМИЦАТА / може да погледнеш постовете ми от началото на седмицата / ПЪК НЕ ЗНАМ ТИ ОТКЪДЕ ГИ ВЗИМАШ НИВАТА . НАЙ ВЕРОЯТНО ЗНАЕШ ЧЕ НИВАТА НЕ СА САМО ФИБО . АКО НЕ ЗНАЕШ - ЖАЛКО
П.С . както написах в предния пост , дългата идея не съм я оставил / има още една фигура нагоре 10070 /Дай са малко по-спокойно: Нямам нищо против фибото ти, обаче искам и на мен да ми се показват тия цифрички след стрелкичките, демек:
78,6 - > 9894,5. Аз като пускам фибо не ми се показват и трябва да се мъча да ги меря на ръка всеки път. Затова те питах ти как си ги направил да ти се показва срещу всяко фибо ниво и котировката, която му съответства?
----------
е на това му се вика експедитивност къси, дълги все на плюс и теглене по средата ... и за почивка остана време накрая.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
това са символите / в жълто/ , слагат се в настройките на фибото след нивото . а когато говорехме за мойте позиции точка 'Ц' не се беше заформила /взех я авансово/ха ха.. нещо май не се разбрахме.Дай са малко по-спокойно: Нямам нищо против фибото ти, обаче искам и на мен да ми се показват тия цифрички след стрелкичките, демек:
78,6 - > 9894,5. Аз като пускам фибо не ми се показват и трябва да се мъча да ги меря на ръка всеки път. Затова те питах ти как си ги направил да ти се показва срещу всяко фибо ниво и котировката, която му съответства?. дано излезе
[/IMG]
http://![]()
Последна редакция от pluto1 : 27-11-2014 на 16:27
Е не е точно така имам и пропуснат сигнал заради тегленетое на това му се вика експедитивност дълги, къси, все на плюс и теглене по средата ... и за почивка остана време накрая.
А теглих вчерашната печалба защото при бенча изплащат печалбата на следващия ден слад 9ч
А относно къси дълги то друго няма няма тренд затова така използвам всеки сигнал за вход
Но като цяло слаба работа може би от понеделник малко да живне пазарът![]()
дано излезе и второто крило на тая пипируда, сега още е в какавидата... понеже и аз съм на къси и ако продължи да качва още вече ще е прекалено нагло... макар че още се инати в момента, но почти в рамките на пеперудата засега.
И аз се сдобих вече с фибо котировките - мерси много!![]()
дано излезе. в точка Б затворих двете и оставих една ........... к'вот се получидано излезе и второто крило на тая пипируда, сега още е в какавидата... понеже и аз съм на къси и ако продължи да качва още вече ще е прекалено нагло... макар че още се инати в момента, но почти в рамките на пеперудата засега.
И аз се сдобих вече с фибо котировките - мерси много!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мерси за услугата - един бик по-малко на пазара е добре за моите къси.Макар че може и да не се е отказал от 10 000 така като гледам и май ще трябва и аз да затварям
----------
Е добре - размених им местата - първо къса, после дълга - малка и една пропусната голяма заради тегленето. Но пак си е добре, щом има теглене между другото. То не може всеки ден да е Велик ден. Слабата работа ще трябва да я изтърпим, но после като се засили нанякъде е важно да не изпуснем момента. Да видим само накъде, че тоя предполагаем диамант дето го е пуснал kmv на предната страница хич не е добре за късите.Е не е точно така имам и пропуснат сигнал заради тегленето
А теглих вчерашната печалба защото при бенча изплащат печалбата на следващия ден слад 9ч
А относно къси дълги то друго няма няма тренд затова така използвам всеки сигнал за вход
Но като цяло слаба работа може би от понеделник малко да живне пазарът