4400 е доста старо. Жалко , че го спряха. Once upon... много детско ми се видя. Аз Gotham , Forever, Grimm и The 100 гледам в момента от фантастиките. От по-старите The Dresden Files не беше лошо.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (18-11-2014)
Aз започнах the strain но още не съм изгледал първата серия, май някакви чудовища има![]()
REDA (18-11-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ам въртете Под прикритие, кът мене бре)
Вече почти знам ролите наизус ....)
Май ше тряа пак Приятели да превъртя)
)
Аз на показвам. Аз първо предупреждавам, после записвам и подписвам и който не прочел и изостанал се пуцува в разсеяносттаГрафика на деня:
http://s15.postimg.org/cn1oafusr/image.jpg
Пазарът въобще не отчете подобаващо сериозността на икономическите данни!
Защо (пак) така се получи? Питам ви и отговор не искам
покажи обаче къде си влезнал,че нещо нищо не разбирам.......![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
А Lost гледали ли сте хубаво..........
ddjdgjgjdgjdgjdgjdgjd
Аз ще си лягам вече, вие си допийте без мен![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
D-12 (18-11-2014)
kmv (18-11-2014)