Ако няма да ги търгуваш в другата си сметка защо ще ги местиш там -направо тегли печалбите , или искаш да разделиш капитала и по едната да си по-агресивен а по другата умеренДа, така излиза. Иначе Традера дават и друга възможност - да си откриеш втора сметка и да си правиш трансфери между сметките.
Аз това го проучих и идеята ми е да си местя част от парите в друга сметка, но да не търгувам с нея, а само да тегля.
Жалко че не го направих в петък. Докато са ми 200-300 до 500 лева парите в сметката съм внимателен, но като станаха 1000 вече се поразхайтих и почнах да
вдигам обемите и стана мазало. Затова е хубаво да се поддържа санитарен минимум от 400-500 лева, а другите пари да се теглят или местят на безопасно място.....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не, с едната сметка няма да търгувам. Защото тегленето на пари изисква да се излиза по студеното време, а трансфера се прави за две секунди от в къщи.
На времето когато имах доста джоб пара така беше и с пазаруването. Колкото пари взема със себе си, толкова изхарчвах. Какви ли не глупости съм си купувал, но нали имах пари.
Като свършеха наличните в мен (тогава нямаше банкови карти) и се спирах и не съм умрял от това, че вместо 5 съм си купил 3 ризи например. Тогава така пазарувах - веднъж годишно
си купувам един сак с дрехи и повече нямам грижи.[COLOR="Silver"]
----------
Но и изхвърлях голяма част от старите си дрехи. Намалих темпа на купуване, но продължих да изхвърлям и сега почти няма какво да облека................Дори нямам костюм за погребението.........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Веднъж вече ти писах , че мислиш грешно като започна да планираш и да мечтаешМного съм ядосан, че така се прецаках и то сам. По-добре да ги бях изтеглил тези пари. Ама аз - 1000 лева, та 1000 лева.
Сега мисля да сваля много мизата и над 400, най-много 500 лева всичко да се тегли моменталически, ако ще и 20 лева да е.
Офиса на фирмата ми е на 20 минути от нас, така че не е проблем.Сега пак ти казвам. Това , което планираш , отново е грешка. Не мисли за числа и суми. Търгувай , както трябва и веднъж месечно или на две седмици тегли примерно половината профит. Докато търгуваш обаче не мисли какво ще си купиш с печалбата и колко трябва да изкараш днес.
Да, по принцип си много прав и аз също знам, че е така! Проблемът при мен е, че аз обичам да си правя някакви планове, мечти и т.н.(като всеки нормален човек), но сега много ми се скофтиха нещата, спаружен ми е живота иВеднъж вече ти писах , че мислиш грешно като започна да планираш и да мечтаешСега пак ти казвам. Това , което планираш , отново е грешка. Не мисли за числа и суми. Търгувай , както трябва и веднъж месечно или на две седмици тегли примерно половината профит. Докато търгуваш обаче не мисли какво ще си купиш с печалбата и колко трябва да изкараш днес.
форекса се оказа вся и всьо за мен и му отделям прекалено голямо внимание. Може би трябва да почна да си пиша книгата ( имам една идейка) паралелно с търгуването и това ще ме погълне и няма да отдавам такова голямо значение на форекса.
![]()
Трейдинга няма нищо общо с реалния живот. Плановете не помагат в среда на безкрайни възможности за печалба или загуба. Затова са вероятностите , а не плановете...
Аз гледам на форекса като на един вид бизнес. Дори в известна степен го причислявам към професиите от сферата на изкуството.
Затова не следя скучните математически индикатори, а се опитвам да прилагам творчески подход при всяка сделка.![]()
хубаво е човек да има планове, но при форекса плановете са малко като да си правиш сметката без кръчмаря, докато не изтеглиш 30-40 процента които да са ти достатъчно за цял живот за някаква средна заплата(примерно 500к), планове немога да си правяДа, по принцип си много прав и аз също знам, че е така! Проблемът при мен е, че аз обичам да си правя някакви планове, мечти и т.н.(като всеки нормален човек), но сега много ми се скофтиха нещата, спаружен ми е живота и
форекса се оказа вся и всьо за мен и му отделям прекалено голямо внимание. Може би трябва да почна да си пиша книгата ( имам една идейка) паралелно с търгуването и това ще ме погълне и няма да отдавам такова голямо значение на форекса.
Докато се търгува най-важната мисъл е да се пази акаунта от загуби!!!Веднъж вече ти писах , че мислиш грешно като започна да планираш и да мечтаешСега пак ти казвам. Това , което планираш , отново е грешка. Не мисли за числа и суми. Търгувай , както трябва и веднъж месечно или на две седмици тегли примерно половината профит. Докато търгуваш обаче не мисли какво ще си купиш с печалбата и колко трябва да изкараш днес.
Акаунта трябва да се пази като ценицата на окото...Всичко друго идва след това.![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…