Тук много хора обичат да си говорят с телевизора Пеньо.
Забравят обаче нещо важно в тези опити за комуникация с него,телевизора само предава и не приема.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
jivko78 (21-11-2014)
Д-р Бах.поинтересувай се попрочети,намери му капките които ти трябват.друго не мога да кажа.Прочети за "паническо разстройство" и ще разбереш защо стоя пред компютъра. Трябва непрекъснато човек да се разсейва с нещо, иначе потъва във вътрешния си свят на болка и невъобразим страх.
Най-добре би било да контактувам на живо с хора в реалния свят, но е прекалено сложно. Те трябва да знаят, че имам проблеми и не съм на 100%, да демонстрират подкрепа и любов към мен непрекъснато.
Къде да ги намеря такива ентусиасти? Лечение с лекарства или болница не помага при паническото разстройство.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тук съм напълно съгласна.Човек като търси помощ и му се казват и полезни неща чат-пат насред спама и дори и тях не възприема... . Ама... такъв е живота - всеки си намира и получава заслуженото в един момент.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Тоя човекоподобен Пеньо е патологичен лъжец,малко хора явно помнят какво е писал откакто е във форума и как постоянно сам си противоречи.![]()
Яна (21-11-2014)
Аз съм една от малкотоТоя човекоподобен Пеньо е патологичен лъжец,малко хора явно помнят какво е писал откакто е във форума и как постоянно сам си противоречи.![]()
........................
Пенман, защо просто не опиташ да се храниш здравословно (повече плодове и зеленчуци) и да се движиш повече, да спортуваш, дори само жокинг да е, вместо да се вживяваш в болежките ти? Това е най-елементарното и резултатно средство за постигане на добра кондиция. Мисля че и на психиката/излишния адреналин ще ти се отрази добре.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
И аз бях на косъм да му препоръчам някои неща, ама се сетих,че съм си забранила повече да давам на Пеня съвети, идеи и тем подобни,щото вече се опарих.Пенман, защо просто не опиташ да се храниш здравословно (повече плодове и зеленчуци) и да се движиш повече, да спортуваш, дори само жокинг да е, вместо да се вживяваш в болежките ти?![]()
Бее...... той гледам се оплаква от "паническо разстройство" в съседната тема - нещо като страхова невроза както го окачестви пък един друг съфорумец. не знам точно едно и също ли е, но аз бях получила страхова невроза (ако беше това) за около седмица като бях на 10 годинки - обаче си имаше конкретна причина - беше починал един роднина и наште най-подробно обсъждаха пред мен неща околко смъртта му. и аз като дете толкова се впечатлих и размислих, че накрая получих същите симптоми като него.
колкото повече мислех за това, толкова по-зле ставаше. като не мислех - минаваха. затова му казвам да престане да се вживява в проблемите си, да се развлича с по-приятни неща... ама дали ще възприеме тоя път?
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 21-11-2014 на 23:28