The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ами аз точно така смятам да направя. Но имам още малко време до пенсията, та междувремено проучвам и други възможности. Снощи например ходихме на един семинар за канадско пенсионерско село в Еквадор на брега на Тихия океан. Предлагат се къщички със всички екстри за по стотина хиляди долара, като цената на живота в страната е три-четири пъти по-ниска от Канада,а в същото време политико-икономическата ситуация е стабилна за разлика от други латино-американски страни..защо да се мъчи - ако вземе канадска пенсия даже като цар ще си живее тук. в нашия град има няколко такива завърнали се, даже един от Австралия чак, а е живял цял живот там ... даже и истински англичани доста емигрирали имаме, но ако не живеят постоянно тук като почнат да им обират вилите....
Доста канадски народ се изнася да изживява пенсионерските си години в такива страни като Коста Рика, Панама, Еквадор и разбира се - най-популярната пенсионерска дестинация- Флорида, където може би всеки втори възрастен човек е канадец, собственик на недвижимост..
Такива ми ти работи...![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Eli2356 (20-11-2014)
Може би изброените дестинации са по-добър вариант ,
у нас и политическо и икономическо и социално спокойствие няма да има скоро![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
бе какво спокойствие у нас.Ние по душа сме си анархисти и да се оправят нещата съзнателно ще ги разрушаваме...Може би изброените дестинации са по-добър вариант ,
у нас и политическо и икономическо и социално спокойствие няма да има скоро![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Звучи примамливо, но според мен е и малко рисковано. Да си инвестираш всичко, което си събрал в чужда страна ?Ами аз точно така смятам да направя. Но имам още малко време до пенсията, та междувремено проучвам и други възможности. Снощи например ходихме на един семинар за канадско пенсионерско село в Еквадор на брега на Тихия океан. Предлагат се къщички със всички екстри за по стотина хиляди долара, като цената на живота в страната е три-четири пъти по-ниска от Канада,а в същото време политико-икономическата ситуация е стабилна за разлика от други латино-американски страни..
Доста канадски народ се изнася да изживява пенсионерските си години в такива страни като Коста Рика, Панама, Еквадор и разбира се - най-популярната пенсионерска дестинация- Флорида, където може би всеки втори възрастен човек е канадец, собственик на недвижимост..
Такива ми ти работи...
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Все пак е солидна инвестиция. В чуждата страна не знаеш какво да очакваш. Ако си млад и в работоспособна възраст, винаги ще се оправиш или ще се преместиш пак. Но за пенсионери си е рисковано.
![]()
![]()
![]()
рисково си е ама ако живееш в Канада ще си заслужава риска...Все пак е солидна инвестиция. В чуждата страна не знаеш какво да очакваш. Ако си млад и в работоспособна възраст, винаги ще се оправиш или ще се преместиш пак. Но за пенсионери си е рисковано.
![]()
![]()
![]()
![]()
Да в Канада е студено и хората търсят тропически климат. Само трябва една млада булка да се вземе преди преместването.
![]()
![]()
![]()
Наборе точно за Еквадор скоро гледах по травелчанела........едни канадци си избираха имот за заселване(долу-горе набори ми изглеждаха) и си купиха къща и ресторантче за да има с какво да се занимава жената........а той беше колега - труженик на финансовите пазари........................Ами аз точно така смятам да направя. Но имам още малко време до пенсията, та междувремено проучвам и други възможности. Снощи например ходихме на един семинар за канадско пенсионерско село в Еквадор на брега на Тихия океан. Предлагат се къщички със всички екстри за по стотина хиляди долара, като цената на живота в страната е три-четири пъти по-ниска от Канада,а в същото време политико-икономическата ситуация е стабилна за разлика от други латино-американски страни..
Такива ми ти работи...![]()