За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Bibco я кажи ( ако не си споделил ) защо Канада а не САЩ , защо избра Канада ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
да , но все пак Канада им ближе зад..ка , не може да се отрече и това , като на комшииСподелил съм - щото не харесвам много-много САЩ..........................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
а тук съм прав , то следва че за всичко е така , след като политиката е следваща САЩ ...Виж - в политическо си прав![]()
То по принцип чужденците купуват охраняеми затворен тип имоти у нас. То на другите им е ясна съдбата, ако няма кой да ги наглежда.![]()
Още едно време по времето на социализма почнаха да ни разбиват редовно една къщичка на един пчелин - пролет и есен редовно. Сред природата. Не че имаше бог знае какво ценно. И дядо ми веднъж беше сложил надпис: "Не си правете труда да влизате - няма нищо ценно". А крадците му бяха оставили бележка: "Ние сме длъжни да проверим" след поредното разбиване. То иначе си има вече начини за дистанционно наблюдение, но ако не си в страната пък хептен става невъзможно да се опази, ако не е назначен някой да наглежда.. то и тогава пак същото, ама уж... Обаче мен ако питаш и по другите държави е така, с редки изключения може би.
Е Бибко да каже как е по Канада ако иска.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 20-11-2014 на 21:03
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ще кажа - за 11 години от както съм тук, съм чувал само за един случай на грабеж чрез взлом на къща на мои познати-молдовани...
И то май други молдовани бяха го направили...
Иначе по телевизията чат-пат дават за битови грабежи - основно чернилки или наркомани...
Добре звучи, а ей това http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4437481
тук е ежедневие![]()