има много които се водят българи но всъщност са русофили и американофили...не мисля , че е нормално човек който се смята за турчин да бъде начело на министерство на отбраната...Е защо да не съм българофил ? Какъв да бъда като съм българин ?
![]()
![]()
![]()
има много които се водят българи но всъщност са русофили и американофили...не мисля , че е нормално човек който се смята за турчин да бъде начело на министерство на отбраната...Е защо да не съм българофил ? Какъв да бъда като съм българин ?
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
преекспонират се защото всичко е нагоре с краката и хората изземват функциите на държавните институции...Според мен тези нагласи се пре-експонират в България. Както и повечето неща, между впрочем....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Държавните институции не си изпълняват задълженията. А има и работи, които не могат да останат несвършени. Така, че е нормално хората да вземат нещата в свой ръце.
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Ако не се коментираше и ако не се вдига шум, младия бизнесмен Д. Пеевски щеше да е шеф на ДАНС. Затова сме ги избрали - да решават и да се назначават, но не означава, че сме заспали.
masta (20-11-2014)
за това ти говоря , че трябва да имаш позиция, не може да си овца и само да повтаряш : "ми има демокрация, нали сме свободна страна" и т.н...Държавните институции не си изпълняват задълженията. А има и работи, които не могат да останат несвършени. Така, че е нормално хората да вземат нещата в свой ръце.
![]()
![]()
![]()
така е и така винаги следва да се реагира.................................
обществото трябва да си изгради нетърпимост и да оказва натиск на управляващите за всички магарии вършени от тях...........
Bibco (20-11-2014)
Ами то на теория институциите се създават от нас, за да ни служат. Ако не си изпълняват задълженията или се реформират или се закриват.
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
на теория е така, но когато не работи добре и не може да се реформира какво остава да направи човек...Ами то на теория институциите се създават от нас, за да ни служат. Ако не си изпълняват задълженията или се реформират или се закриват.
![]()
![]()
![]()
![]()
На теория е така, ама на практика само ни пречат реално и ни взимат парите чрез данъци.Ами то на теория институциите се създават от нас, за да ни служат. Ако не си изпълняват задълженията или се реформират или се закриват.