Менда Стоянова предложила Сметната палата да се отчита пред Министерски съвет, демек иска да отнемат герберчетата контролните функции на НС и да си мине всичко към тях
Менда Стоянова предложила Сметната палата да се отчита пред Министерски съвет, демек иска да отнемат герберчетата контролните функции на НС и да си мине всичко към тях
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Има истина в това, което казваш, но да не забравяме, че всичко в парламента е цирк, а насаме си пият питиетата заедно...донякъде може всичко...в една, пет или десет може и да се фалшифицират, в Турция се фалшифицират на 100 %, но там няма представители на други партии освен ДПС..
В една изборна комисия има поне 20 човека членове,застъпници, наблюдатели от всички партии, и всички до един да пасат трева малко ме съмнява. ...а пък в цялата страна във всички секции да са сложени само малоумници , още по малко ме съмнява, при положение че всяка партия си слага нейни хора там, и това им е работата да гледат какво става
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Както съобщава Божидар Димитров, съвременната българска историческа наука е доказала, че когато хан Аспарух пристига с племето си в Онгъла, заварва аула си вече построен и Бойко Борисов му подава ножица да прережат заедно лентичката.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
май на Бойко ще му отрежат лентичката тоя път на него, като гледам как го притискат коалиционните "партньори".Както съобщава Божидар Димитров, съвременната българска историческа наука е доказала, че когато хан Аспарух пристига с племето си в Онгъла, заварва аула си вече построен и Бойко Борисов му подава ножица да прережат заедно лентичката.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ден два преди интригата патриотите твърдяха, че са за професионалисти без значение дали са турци, а господина дори не е от ДПС.
Театър, както правилно е озаглавена темата. Решили са да си позарадват малко избирателите и са скочили на човека с турско име.
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Имат право да се ежат. Може и да е свестен, но защо точно в Министерството на отбраната са го назначили. Социалното или земеделското министерство ми се струват по-подходящи.
то проблема не е че е с турско име а че фейсбука му е на турски и си пише на турски....как ще работи в това министесрство или в което и друго..Театър, както правилно е озаглавена темата. Решили са да си позарадват малко избирателите и са скочили на човека с турско име.
![]()
![]()
![]()
Не го знам кой е, но е работил в доста държавни комисии и казват че си разбирал от работата. Все пак си мисля че от ПФ се издокарват за пред избирателите.
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
е според теб нормално ли е зам.министъра на мин.на отбраната да говори само на турски в личния си живот...Не го знам кой е, но е работил в доста държавни комисии и казват че си разбирал от работата. Все пак си мисля че от ПФ се издокарват за пред избирателите.
![]()
![]()
![]()
![]()