Понякога малко повечко ми идва преклонението пред чужденците, те какво не са корумпирани, чужди са им човешки слабости , роботи въобще някакви взимащи правилни решения само
Понякога малко повечко ми идва преклонението пред чужденците, те какво не са корумпирани, чужди са им човешки слабости , роботи въобще някакви взимащи правилни решения само
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
ем тя последните няколкостотин май реално не е управлявана от българи... от преди Шишманя още кът се почне даже май... ама немам чак толкоз много знания за там...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
като гледам скандинавците примерно как са си уредили държавите, ми се ще скандинавец да ме управлява..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
ми те минаха тез сто години и виж резултата...................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
то кът се замисля пак си прав куре.. то последните 25 години преход само привидно ни управляват българи.. зад тях ги подпира Доган Паша през всичките тези години.. пък той до колкото знам не е българин..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Толерантност, глобален свят, дрън дрън, верска търпимост, ама нещо са еднопосочни
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
към турското малцинство нямам нищо напреко.. даже много ги уважавам сред познатите които имам.. имам напреко против шайката пазарити от върха на ДПС-то дето ми съсипва държавицата вече 25 години. тя таз толерантност нещо към мазохизъм отива..
Проблема е , че им промиха мозъците. Имам доста добри познати турци, двама от тях дори са внуци на имам. С просто око се вижда как ги турцизират последните няколко години. Разликата е очевадна в държанието и мисленето ...
ПП Олигофрени от рода на сидерчо и ко въобще не помагат...