въ че и баш последен модел,поръчахте ли си го вече,че ще има наплив.............................Блак Фридая иде, Коледата иде!
Един за мен и един за Бачо Ред:
https://www.google.bg/search?q=%D0%9...l%3B1000%3B791
..........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (17-11-2014)
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
penman (17-11-2014)
Да да, ще видиш 150-200, ма на кукуво лято
То тва да не е, мамо дай, тате хвърляй
Тук пазара определя и определил, че ще катери !
обичайните работи.....дърпаме сополе.....сачмички....после опъваме пишока.....и се чуда от де да я захващам че мъглата от ДУШАТА не се е вдигнала....Ко прайш въ Кучаки![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
фицката (17-11-2014)
Те са с нумизматична стойност! С тях не се работи, а само им бършеш прахта. Купуваш сега за 7000 долара и след 10 години продаваш за.........абе повече от 7000 долара
http://profit.bg/news/10-ot-naj-neus...d-_page-2.html
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Ти не ме разбра. Тук ше има спад поне до 169, но ще отнеме време, а аз съм нетърпелив и
затова ще се возя само до първата гара! Ти взе ли книжка?
Търся някой да ме закара до Австрия да видя родата за Коледа?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Неска в 11 чаках ШеНеБе-то нещо да направи рязко
Ма не стана.... Ся е РЕД на американците да ГО провокират
![]()
Няма и да се вдигне
То това е нещо перманентно другарю в българският характер, както и на живущите в бг за повече от 3-4години.
Малко по малко ти се очерня душата и накрая ставаш като БАЧО
----------
Взех книжка !
Но нямам S класа, така че от мен само шофирането ще е, колата ти си я осигурявай. Пък и толкоз път за едни роднини, малко глупаво ми се струва
Нали има скайп и видео разговори, използвайте ги !
фицката (17-11-2014)
Може да искат да се прегърнат веНяма и да се вдигне
То това е нещо перманентно другарю в българският характер, както и на живущите в бг за повече от 3-4години.
Малко по малко ти се очерня душата и накрая ставаш като БАЧО
----------
Взех книжка !
Но нямам S класа, така че от мен само шофирането ще е, колата ти си я осигурявай. Пък и толкоз път за едни роднини, малко глупаво ми се струва
Нали има скайп и видео разговори, използвайте ги !
-----------------------------------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН