ето ти книжки да четешче от форумеца пълни знания не могат да се получат
![]()
http://forex-warez.com/Free%20Download/
в темата за жените-трейдърки има места дето на руски може да се смъкват разни работито и тука има, ама повечето е на английски
![]()
ето ти книжки да четешче от форумеца пълни знания не могат да се получат
![]()
http://forex-warez.com/Free%20Download/
в темата за жените-трейдърки има места дето на руски може да се смъкват разни работито и тука има, ама повечето е на английски
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Твоя коментар ме обнадеждава относно форексаНяма такова нещо като финансова грамотност
Колкото един езически жрец като изкорми черно куче ще познае какво ще се случи толкоз и един финаново грамотен финатсист ше познае на къде ще върви пазара
Друг е въпроса обаче ,ако преди да се изкорми кучето царя е подшушнал на жреца какаво да приказва
Така е и с финансиста-не му требва грамотност и една мамуна ще я върши съшата работа.
Относно финансовата грамотност - в друг аспект я коментирах в тази тема, по-скоро като личностно качество, а не професионално.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ем конкретно технически ханализ по-скоро има общо с природни процеси и физичните им характеристики отколкот с финансизъм - сили, движение, вибрация, амплитуди, съпротивление![]()
Към това бих добавил, че е много важно да се търгува с разумни обеми и да се преследват реалистични печалби.В такъв случай да те "ограмотя финансово" как стоят нещата във форума. В повечето теми ти плащат по 30 цента на коментар. ( в тази е 5 цента )
Месечно имаш право да събереш до 250 долара за търгуване. Това е лимита.
Финансова задачка - сметни по колко мнения дневно трябва да изписваш, за да си докараш 250 долара. Успех!
Ако има 20% годишен доход може да се нарече направо гуро но /такива май няма/.
п.п. Аз до момента се радвам на 10% за тази година и като предложа на само провъзгласилите се за ментори да си мерим профита винаги отказват.
бонусът е лимитиран на 250$ на месец, от няколко месеца (не помня от кога точно)
Аз и да бързам и да не бързам не мога да достигна заветните 250![]()
![]()
![]()
![]()
Е не знаех и слабо ме засяга - за 2 години 400 USD. Малко но от сърце. Като гледам има колеги с хиляди. Нека има! Заслужили са си ги!
Аз в момента дори се чудя как да се откажа от бонуса от форума, защото смятам да търгувам само със състезателната сметка.
Искам да си откача сметката от форума, но не виждам такава опция?
----------
В грешка си. Вече не ми трябва този бонус. Дори ще ми пречи, защото ако имам две бонус сметки винаги може да
ме обвинят, че играя двойни игрички. А скоро ще имам две сметки.![]()
И кво ся?Аз в момента дори се чудя как да се откажа от бонуса от форума, защото смятам да търгувам само със състезателната сметка.
Искам да си откача сметката от форума, но не виждам такава опция?
----------
В грешка си. Вече не ми трябва този бонус. Дори ще ми пречи, защото ако имам две бонус сметки винаги може да
ме обвинят, че играя двойни игрички. А скоро ще имам две сметки.
Следващите три дни ше занимаваш пак целия форум с измислените си проблемчета. Като не знаеш питаш. Толкова е просто. Пишеш на лични на някой от админите и те ти обясняват как да откачиш сметка.Не е нужно всички да научават за душевните ти терзания.