Щом аз по обяд знаех че ще е нагоре, значи си е чиста техника.... 130 пипа за 1 ден ще размаха, ако стигне и 125,30.
Пп Не съм инсайсър, честна ШеНеБенска.
Малко "фундамент"
Щом аз по обяд знаех че ще е нагоре, значи си е чиста техника.... 130 пипа за 1 ден ще размаха, ако стигне и 125,30.
Пп Не съм инсайсър, честна ШеНеБенска.
Малко "фундамент"
Последна редакция от Eli2356 : 14-11-2014 на 17:55
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Реде, ти никога ли не си употребявал, или сега не го правиш, поради прекомерва употреба, в миналото
на бачо му е достатъчен бидон със зеле...той му действа като наркотик...любимия му филm е : "Зелето е опиат"...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами,,,,,,,,,кво да кажа,,,,,,,,,,,,,,,
Пия все по-рядко и по-рядко концентрат особенно.
РАкия съм пил и пия от време на време,
но когато съм яко ЗЛОупотребявал с
ПУКНИЦА, а това беше преди около 20-на години
РЕДА се наливаше с ВИСКИ и чат-пат с Джин.))))
1,22222222222222222222222222222222222222222
Русия се е съгласила да преговаря с Украйна !!!
На това се дължи и ШИШЛИКА нагоре!!!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Значи бавно, но сигурно, вървиш към лимита за пукница, дето ти е написан от оня гореАми,,,,,,,,,кво да кажа,,,,,,,,,,,,,,,
Пия все по-рядко и по-рядко концентрат особенно.
РАкия съм пил и пия от време на време,
но когато съм яко ЗЛОупотребявал с
ПУКНИЦА, а това беше преди около 20-на години
РЕДА се наливаше с ВИСКИ и чат-пат с Джин.))))
1,22222222222222222222222222222222222222222
Русия се е съгласила да преговаря с Украйна !!!
На това се дължи и ШИШЛИКА нагоре!!!!!![]()
Баси и йекшъна аааааа
---------------------------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Аз си мисля че днес ще светне @2502![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН