Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ау лелее, пък аз му обещах 10 000.т.е 5000 евра.
Значи казваш няма да ми ги върне, Реде...
Лоша работа...започвам да се замслям.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това е заем, аз не искам заем ! Исках подарък да ми направиш !
Все едно фицката като ти купува буфки, ти да му връщаш после....всъщност му връщаш, но е по-различно
----------
Ти не гледай заплатата, аз си прибавям и допълнително, къде в кантара, къде от някъде другаде
Бонусите са важни РЕДЕ, бонусите![]()
Подарък?
Че аз да не съм на Рокфелер малката дъщеря?
Или ти да си ми братче?
И като каза Фицката.....бясна съм , писал, че отива в бардак.![]()
Ако искаш ме осинови и ще станем роднини
Фицката е пич и има право да получи това което иска, когато го поиска! И ако не го получи, ще си го намери другаде !
В случая вината е твоя ! Трябва да се сърдиш на себе си...мисля...![]()
Сега пък и да те осиновя, ееее ти и без да си ми рода пари искаш, пък тогава кръвта ще ми изпиеш сигурно....
Мооооляяя?
Да прави какво си иска, и когато си искаааа?
Еми да прави ..........ако иска !![]()
Аааааа с това отношение, не се въобще очудвам, че отиде другаде.
Вместо да му служиш вярно и неотклонно, ти му придаваш фасони. Не може така, не е редно !
Съобразявай се !![]()
Рокфелер, по път за работа, винаги спирал при един и същ ваксаджия, и винаги му оставял по десет цента бакшиш.Веднъж ваксаджията го попитал, защо му оставя само по десет цента бакшиш, след като неговия син, винаги му оставял по долар.
Рокфелер му отговорил
- На моя син му е лесно, неговия баща е милиардер, моя не е![]()