wannabe (13-11-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
wannabe (13-11-2014)
Нали това правя от три дни - говоря с различните отдели на брокера и се оказа, че те не само, че не се познават, но и не се харесват.Бахти драмата...
Където и да отворя все се занимавате с на пенман пробелмите.
Сам се вкарваш във филми...
Никой не прави нищо против тебе, просто системата им е тромава.
И тук като на всякъде във форекса търпението и здравите нерви са решаващи за успеха.
Във всеки случай търси решението при брокера.
Тук във форума и 500 мнения да напишеш все тая, те не го четат този форум.
Вместо да хабиш енергия тук и да си развиваш теориите за световната конспирация против тебе, вземи води по-усилена и целенасочена кореспонденция с брокера за да тисе реши проблема.
Всеки казва, че грешката и решението е при другия и ме препращат като пиян морков.
Слушай, Минков. Аз съм работил с клиенти и когато някой е поставил нещо пред мен дори да не е в компетенциите на отдела ми, то аз
правя вътрешна совалка и му решаваме проблема на човека и лично го уведомявам. Но сега вече явно системата не действа така?
Защо всеки ден трябва да регистрирам нови сметки и да ме разиграват - да се хванат за работа и да оправят още първата сметка, която регистрирах.
Грешните линкове са по тяхна вина, аз не си ги измислям сам?! Кой трябва да им нареди да си свършат работата?
Да, драма е, защото аз разчитах на тези пари. Не съм като тебе баровец да ме бият пачките.
Ето компютъра ми е на трупчета и ми трябват спешно поне 50$, за да си платя за Клауд пространство и да си кача операционната система там.
А после ще търся пари за нов хард диск и захранване. Всеки ден може да изчезна и повече да не ме видите, защото изгори ли тази щайга нямам пари за друга.
Компютър на повече от 6 години? Колко му даваш? Един хард диск след 3-4 години редовно ползване е възможно да спре по всяко време.
Казвам ти го като специалист. Так че е нормално да ми страшно напрегнато, защото нещата са на кантар. С моето здраве в момента няма как да почна никаква работа без компютър.
Направо ще легна да мра и толкова. Не хленча и не ме е страх от смъртта, но не си представях толкова тъп край ...все си мислех, че ще ми дадат време да си дозавърша някои от идеите.
Не било писано. Амин.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пен, напиши един skrill е-майл. Щом става дума за 50 USD, трябва да можем да решим проблема тук.
Аз давам 5 USD. Има ли още 9 желаещи?
penman (13-11-2014)
Яяя,нов виц.
Имам три харда баш на толкова години и ся ти като специалист как го каза хващам и ги хвърлям на момента.
Даже няма да си направя труда да ги тествам за скорости на работа и лоши сектори,хвърлям ги моментално.
Евалата специалисте ШАМПИОНЕ,обърках се ЛАМПИОНЕ.![]()
Е това чакамеПървоначално написано от penman
Всеки ден може да изчезна и повече да не ме видите![]()
![]()
пенмане, вземи се в ръце и се стегниПървоначално написано от penman
Направо ще легна да мра и толкова. Не хленча и не ме е страх от смъртта, но не си представях толкова тъп край ...все си мислех, че ще ми дадат време да си дозавърша някои от идеите.
Не било писано. Амин.Какви са тези песимистични нагласи от теб ?
ПП http://www.youtube.com/watch?v=TVrmjbeK17U
Значи това е относително и не го приемай буквално. Прието е да се казва, че първите 3 години харда би трябвало да няма проблеми иЯяя,нов виц.
Имам три харда баш на толкова години и ся ти като специалист как го каза хващам и ги хвърлям на момента.
Даже няма да си направя труда да ги тествам за скорости на работа и лоши сектори,хвърлям ги моментално.
Евалата специалисте ШАМПИОНЕ,обърках се ЛАМПИОНЕ.
горе долу толкова му е гаранцията. Минат ли може да почне да дава дефекти и да се скапва по всяко време. Много е важно как е експлоатиран, естествено.
Ако е само за сърфиране, то може да изкара и 10 години евентуално. Най-много съсипват диска записването на торенти, честото триене и презаписване на всякакви файлове,
форматирането също си има лимит. Аз например така скапах първия си хард диск. През половин година преинсталирах системата с пълен формат на диска и нямаше и 3 години и той се срина тотално.
Казаха ми, че имало лимит на форматите и аз явно съм ги достигнал. На Д диск качвам торентите и там вече се чака по 3-4 минути за обръщение към филм или файл.![]()
Аз още днес по обяд предложих всички да отделим по 5-10$ за Пенмен, да покажем че сме ларж![]()