Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
zembo (16-11-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
а аз ще получа ли нещо?
все повече и повече ми се издигаш в очите![]()
щях да те покана на вечеря с бяло вино, но сигурно си ми много на далеч![]()
еф4еееееееее, тук ли си, за да си поговорим сериозни неща ????
................................
драгаааааааа, ако мноооо готина мадама докато танцува почне да си търка дупето в онааа ти работа к'во би направил ? Аз казах да се маха, защото съм верен на еф4ето![]()
ef4e (16-11-2014)
Левскарино Левски, ти колко често идваш до Пловдив ?![]()
туй мармалад ил шоколад как да се разбира... щот има едно значение (вероятно най-хубавото) дето може и с мармалад и с шоколад да бъде... там дет имаше един жест два пръста в мармалада и един в шоколада![]()
D-12 (17-11-2014)
Левскарино, жени със рогати жуотни не може да прикоткаште обичат рогите в последствие да ги слагат
![]()
L1914 (16-11-2014)