Викаш бял да беше поне...
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...5e902deecf56c0
Викаш бял да беше поне...
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...5e902deecf56c0
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А бе тез крака, гачи на опаки стоят ве![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (15-11-2014)
Защо ми е да го правя - това тук да не е сайт за запознанства? И как реши че са били наистина мои, да не съм луда - човек да не си направи малко майтап и веднага му се връзват.Пък и си имам даже повече отколкото ми трябват харесвачи в реалността, че да тръгна да се рекламирам тук, даже и тия, които имам са ми излишни. Съгласна съм че всеки трябва да спортува - това вече е от полза и за спортуващия и за околните, ма айде ако обичаш не ми казвай точно на мен какво да правя и защо.
Пп: Защо го казваш във второ лице? - това важи и за мъжете, даже повече за тях важи, че ние жените сме си по-хубави по природа..![]()
Последна редакция от Eli2356 : 15-11-2014 на 17:47
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Дали не са твои наистина били ?Защо ми е да го правя - това тук да не е сайт за запознанства? И как реши че са били наистина мои, да не съм луда - човек да не си направи малко майтап и веднага му се връзват.Пък и си имам даже повече отколкото ми трябват харесвачи в реалността, че да тръгна да се рекламирам тук. Съгласна съм че всеки трябва да спортува - това вече е от полза и за спортуващия и за околните, ма айде ако обичаш не ми казвай точно на мен какво да правя и защо.
А за второто, нещо засегна ли се ?
Да ми обясняваш, че външният вид не бил толкова важен, а сега да не ти нареждам какво да правиш що се отнася за наднорменото тегло ?
Оп оп оп !
Толкова харесвачи, че прекарваш повече време от мен във форума![]()
toranagasan (15-11-2014)
GGBG (15-11-2014)
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...958abdd0834052
Красноречиво е![]()
L1914 (15-11-2014)