Сега вече се надявам че тръгва надолу ,
трябва да има едно връщане към 142.90 - 143 .
Сега вече се надявам че тръгва надолу ,
трябва да има едно връщане към 142.90 - 143 .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Добро утро!
Успах се , обаче си има причина, но нищо не съм изпуснала...
Как сте? Кафенце остана ли и за мен? Или то изпихте...
Фицка![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (11-11-2014)
БАЧООООООООО......
да те питам ся като МИРИКАНЦИТЕ са почивка днес....
да седим ли да гледам чарта...ил да одя да руря РЕйЕТО?!
----------
има бре фафленце...
как да не оставим за теб кафе....
фицката наля 1-вата чаша за теб и го варди от всички...
и каза че имал и френски КУРасан за теб...ма странното е, че немаше сутринта такова в менюто....![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ааа добре, сетили сте се дами оставите!
Пия го и изчезвам.
Търговията по-късничко, но то днес и почивен ден вкараха , така че...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Фафчето я изтощих снощи и днес няма силички миличката ми
----------
Олееееееееег ай идвай вааааааа поръчах да ти праят каве
http://prikachi.com/images/107/7716107p.jpg
Олег явно още кърти, та викам аз да го пийна тва кааавенце, като стане ще му кажа как е било
![]()
фицката (11-11-2014)
А добрутру ви
Мойте сношни нива излянаха, тая сутрин
И тук и на Олюту)