Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не ми стигат парите за друго![]()
Пък алкохол не пия, мотор не мога си купя и ми тежи на душата и гледам да компенсирам поне от към храна
Ехххх, живот си живеете вие, аз тираджия станах![]()
wannabe (10-11-2014)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (10-11-2014)
Не знам артик, обаче даскала ми по животинско знание, обясняваше, че онез грозните сплеснати дънни риби...кефал ли беше не помня, били много вкусни, та мисля да го запиша в списъка за ядене и него![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (10-11-2014)
фицката (10-11-2014)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (10-11-2014)
Пффффффффффффф............
Тоз еврак мноу ма изкушава в момента да купя.....на 61,8 от дъното...зеленo доджи на H1....
РЕДЕ утре ше го ПРОЦЕДИРАШ ли за нагоре ?![]()
![]()
Фицка....кажи нещту ваааааааааа.........![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (10-11-2014)