Ми май май... няма измъкване - аз чак в Брюксел избягах, най-после европейка станах си рекох, обаче се оказа че това било измамно решение и пак в Калининград трябвало да се връщам ..
Тихо, че май на Инста седалището беше в Калининград... всъщност не е зле там.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
RyMu (11-11-2014)
той Олег ,че е скрънза , скрънза е , мота тука некви картинки..ма много сухо.....сухо онуй горе.....с нещо да се преглътне нема лима REDA , тенекиите забрахме,че са празни ма дамаджаните едва ли
, помогни да му да почерпи , нали сте си ортаци
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Олег, честито
Довечера в Галакси ли сме или пък Плазма http://4.bp.blogspot.com/-68Gtsh8iKj..._0102_blue.JPG ?![]()
![]()
![]()
![]()
Oleg (11-11-2014)
Аз само категория взех, не съм си купил ДукатиОлег, честито
Довечера в Галакси ли сме или пък Плазма http://4.bp.blogspot.com/-68Gtsh8iKj..._0102_blue.JPG ?![]()
![]()
![]()
![]()
L1914 (11-11-2014)
е ти докараш ли го до Дукати , нема кой те хване изобщо и една дъвка да дадешАз само категория взех, не съм си купил Дукати![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Олег понеже се интересуваше на няколко
пъти РЕДА ще му сподели, че почва да
прави КИСЕЛОТО ЗЕЛЕ!!!
ДАВАИ ЕВРООООО !!!!
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
мба , джези , чекай , после ще ти каже , че е било малко а търсенето е било големо ...,ако може като на аверчИ да сложиш и за мене едно бидонче в повече.....после като стане ми се обади само........предварително благодаря!!!![]()
GGBG (11-11-2014)
Фицка туй и БТР ли има ве............................
..............
фицката (11-11-2014)