Дайте задружно да помогнем на колегата да си отвори сметка, то дори може да направим кампания всеки от форума да му преведе по 10$ ей така защото е пич![]()
Дайте задружно да помогнем на колегата да си отвори сметка, то дори може да направим кампания всеки от форума да му преведе по 10$ ей така защото е пич![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най-притеснителното е, че от този състезателен отдел всички писма са като писани като от робот. Питаш ги нещо, обясняваш им, а отговора е все един и същ и често
няма нищо общо с моето писмо. Сега очаквам да се получи и проблем и с верификацията, защото три дни подред регистрирам реални сметки и ще им се набия в очите.
Вече имам четири реални сметки към Инстата. Може да решат, че правя някакви делавери, нишо че в трите сметки няма и цент, а четвъртата е с бонус.
Дори ме накараха да им пратя снимка и да напиша отзив за фирмата. Имали страница с победителите и щели да ме публикуват там. Прехвалих ги в мой стил и
дори писах, че ще ги препоръчам на много хора. Оказа се Всуе.
Сега псувам и ми идва една мисъл на Уинстън Чърчил : “Успехът е да вървиш от провал към провал, без да губиш ентусиазъм.”![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Те май умишлено те саботиратНай-притеснителното е, че от този състезателен отдел всички писма са като писани като от робот. Питаш ги нещо, обясняваш им, а отговора е все един и същ и често
няма нищо общо с моето писмо. Сега очаквам да се получи и проблем и с верификацията, защото три дни подред регистрирам реални сметки и ще им се набия в очите.
Вече имам четири реални сметки към Инстата. Може да решат, че правя някакви делавери, нишо че в трите сметки няма и цент, а четвъртата е с бонус.
Дори ме накараха да им пратя снимка и да напиша отзив за фирмата. Имали страница с победителите и щели да ме публикуват там. Прехвалих ги в мой стил и
дори писах, че ще ги препоръчам на много хора. Оказа се Всуе.
Сега псувам и ми идва една мисъл на Уинстън Чърчил : “Успехът е да вървиш от провал към провал, без да губиш ентусиазъм.”С тези премеждия всече почти ме отказа да участвам в техни конкурси
При другите брокери където съм имал бонусни сметки или от разни конкурси не съм имал такива проблеми каквито имаш ти сега - странно
![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
penman (13-11-2014)
Не знам дали е нарочно.Надявам се да не е! Иначе благодаря за добрите думи и подкрепата!
Нека анализираме фактите - регистрирам се през април месец и пиша коментари по 10 реда. Правя около 80 долара бонус. Съвсем скромно.
През май месец няколко потребители ми обясняват, че не трябва да пиша толкова дълги постове - никой нямал време да чете това, а и така ще изостана с бонуса.
Взима ме под крилото си един от "ударниците", който прави по 800 долара месечен бонус. На лични ми обяснява как да бъда по-бърз и успешен в писането.
Открехва ме на разни трикове. Оказвам се добър ученик и натрупвам добър бонус!
Очертава се да имам към 600 долара за май месец. Обаче идва решение за поставяне на лимит и повече от половината ми отрязват.
Няколко души, с които съм намерил общ лаф и отлично се разбираме веднага напускат форума възмутени. Аз оставам, но следват нулиране след фалиране.
Но не се предавам. Сблъсквам се дори с един потребител с неясен пол, който ме напада брутално с жестоки обиди и заплахи за физическа саморазправа без да съм го предизвикал.
Той напуска форума, но доста хора застават на негова страна. Необяснимо за мен, но в България трябва да съм свикнал, че всеки предпочита да бъде от страната на силния, а не на
този който е прав. Неслучайно няма съдебна система. Законът на Линч се вихри с пълна сила. Този, който ме учеше как да изкарвам по повече бонус ми става първи враг и ме заплашва на лични, а
за пред хората ме игнорира. И аз му "бия шута". Следва една мъчителна верификация! Изваждам си перфектни документи, за които плащам пари за преводи и легализации, но от отдела за верификации
ме мотаят две седмици. Накрая вдигам скандал и искам връзка с шефа на фирмата и всичко се урежда ча секунди. Сега със състезанието нещата вървят по същия сценарий.
Ще излезе, че мрънкам и се оплаквам, но нека някой се опита да влезе под кожата ми и да му се случат същите неща? Дали ще му е приятно?
Може би наистина съм голям кърък или Съдбата ме е забравила. Факт е, че преди години живеех доста по-леко и нямам обяснение защо така ми се забатачиха нещата.
Нито съм убил, нито откраднал. Каквото имах все го раздавах с добро сърце, но явно е прав този, който казва, че няма Господ, а на Земята властва самият Дявол.
Е, това би обяснило всичко - няма как да стана любимец на Сатаната, освен да се забавлява как ме изтезава.![]()
Кой тоз стратегНе знам дали е нарочно.Надявам се да не е! Иначе благодаря за добрите думи и подкрепата!
Взима ме под крилото си един от "ударниците", който прави по 800 долара месечен бонус. На лични ми обяснява как да бъда по-бърз и успешен в писането.
Открехва ме на разни трикове. Оказвам се добър ученик и натрупвам добър бонус!
Добре де какви са тия приключения дето се вкарваш мой човек, аз от година и половина съм във форума, а никой не ме е заплашвал, дори напротив имам реални познанства от тукашните участници, да не би ти с нещо да провокираш хората , знам ли
![]()
то хубаво си нацвъкал толкова реални сметки ама за какво след като не си ги захранил ами вземи захрани поне една от тях с 1 долар нали си превеждал пари към скрила и дай нея дати приведат надградата там може и да цъкнеш някоя сделчица с нея да видят че е активнаВече имам четири реални сметки към Инстата. Може да решат, че правя някакви делавери, нишо че в трите сметки няма и цент, а четвъртата е с бонус.
masta (13-11-2014)
И аз се чудя. Факт е, че на живо никога не се е случвало някой да изпита желание да се бие с мен. Не става дума да съм някакъв внушителен тип с осанка на бияч, по-скоро
излъчвам добронамереност и усмивката не слиза от лицето ми! Дори когато съм ядосан никой не ми вярва и мислят, че се бъзикам. Вероятно съм от малкото хора, които
по форумите създават грешно впечатление за себе си? Не е нарочно, но така се получава, явно. Каквато и да си представяш за мен, ако ме срещнеш няма да ме познаеш.
Имал съм виртуални запознанства (повече с жени) преминаващи в реални и никога не ми вярват, че този в мрежат има нещо общо с мен. Смятат, че е мой познат или приятел.
Вероятно пишейки влизам и то доста добре в някаква роля без да искам. А на живо съм си аз или на живо играя друга роля.
Казва ли ти някой и смееш ли да питаш.![]()
Пенман, напиши някоя книга мой човек, може да стане хит кат хари потър.![]()