Да, какво е станало с приятелят ти ? Така си го написал ,че...
дано е добре
Да, какво е станало с приятелят ти ? Така си го написал ,че...
дано е добре
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не нямаше големи зъби - средна работа /такива имам не малко/.
Малко съм болен тези дни и днес пропуснах а пак има 10-15 прасетаще се стягам за утре, че тука прасетата са напаст.
Ти утре ще ходиш ли???
п.п. Последно инфо 15-прасета!
Последна редакция от pablo : 14-11-2015 на 19:23
отдавна не бях виждала клавиатури без клавиш "space"... и да си прескачат автоматично тук-таме все пакПървоначално написано от 300200 Виж мнението
Здравейте, ловджии, искам, да ви помоля, да се помолите, за моя приятел![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
INedelchev Добро утро и НАСЛУКААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААА![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
(Meн пък ми е жал за горките животинчета...) .....................
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Последна редакция от pablo : 26-11-2015 на 15:20
Eli2356 (25-11-2015)
бре бре бреее ...
наслука .... пак прасе си утрепал
от Ели: (Meн пък ми е жал за горките животинчета... ) ....
и при домашните прасета, колкото и хубаво да живеят, Коледа ще дойде![]()
От началото на сезона нашата дружина има 76 бр.
Аз имам само 2 бр. не е много на това изобилие.
Ако знаеш по колко гости идват от всички краища на Бг. само ние ли имаме прасета![]()
INedelchev (25-11-2015)
По приказките на колеги в нашия район, тази год. няма много.
Дружините са добили по около 10бр. а има някои - капо.
Балкана си казва тежката дума и задържа дивечаако свие студ може да слезе нещо по равнините.
Ако оцелее до тогава дече като гледам как сте ги зачесали, ми идва да се наредя на опашката за гости
![]()
pablo (26-11-2015)
Aкo някой чакаше на мен да му набавям месо, със сигурност щеше да стане вегетарианец.Като малка (живеехме в града, но баба ми и дядо ми си гледаха разни животни в двора) криех брадвата на баба ми като видя, че има намерение да... се справя с някоя кокошка или петел. Като тръгнеха да колят прасето също ми беше много жал - майка ми ми четеше приказки в някоя по-отдалечена стая да ме забаламоса и да не чувам много... бе със сигурност не става ловец от мен.
Дано продължаваш така и занапред.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 26-11-2015 на 13:39
pablo (26-11-2015), INedelchev (26-11-2015)