е аз нали казах ,80 пойнта петрол- кеш разменям,от тебе стоката и доставкатаРЕДА не е броки и затова приема КЕШ
само срещу стокови наличности и
незабавна доставка!
некви други по- дълги позиции в тенекий немаш ли![]()
е аз нали казах ,80 пойнта петрол- кеш разменям,от тебе стоката и доставкатаРЕДА не е броки и затова приема КЕШ
само срещу стокови наличности и
незабавна доставка!
некви други по- дълги позиции в тенекий немаш ли![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (10-11-2014)
Ще я бъде или няма да я бъде бариерата в евро/франкони.
Направо невиждани нива. Лошото е, че се уших от 2056, а останалото махнах от сметката и сега няма за добавки.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
уж на 1.2005 ШНБ трябва да се намесва, поне така е официално, не са обявили премахване на прага![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (10-11-2014)
Защо да ме е срам, аз съм за чистата и ясна любов. Той дава МЕД, ти му даваш това онова. После ти му даваш това онова, а той ти се отблагодарява с кисело зеле...например
А бе седя си и си мисля...май май съм гладен![]()
RyMu (10-11-2014)
Всичко зависи от това швеицарското БНБ дали и
какво ще направи когато доде времето !!!!)))
1,22222222222222222222222222222222222222222
Едно любопитно четиво:
http://www.vsekiden.com/161334
Става според мен, РЕДА защо се дърпа не знам - кеш сега, стока и незабавна доставка като стоката стане налична след половин година, не е фючърс, просто 100% во капаро.
Пп Аз нямаше да се дърпам така, ама то и нашия мед посвърши и новата реколта идва още по-бавно от Редовата... пък и не мога да предложа разни други там екстри, споменати от Олег..![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
RyMu (10-11-2014)
I на мен ми взело стоп заедно с първата зона по процедирането,
но нищо , ще гледам да му върна на еврото![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
ей изтървахме я таз държава................изтървахме я.......
http://www.vsekiden.com/161363
Лошо няма , в Африка има лъвове и тигри , при нас какво да има ?ей изтървахме я таз държава................изтървахме я.......
http://www.vsekiden.com/161363![]()
Eli2356 (10-11-2014)