RyMu (08-11-2014)
Олег от догодина моят Човек Алонсо отива в МакЛарън35М на година
Обаче МакЛарън почва с Хонда
днес са квалификациите в Бразилия
----------
Особено откъм интелект
----------------------------------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (08-11-2014)
честно да си призная не съм много по месотоУфффффффффф ... кви са те сланини вааааааааааа
ей тва е истината
http://burruezocongelados.es/imagene...tos/304001.jpgтака че това не ме изкушава
ПП прияли са ми се картофени кифтете
в темата на Бачо недей да злорадстваш, че шъ играе мотикатаПървоначално написано от пеньо
Как сме колега? Кво става с "отбора на народа"? И на Бероето ли стана абонат?
Чак мен ме е яд вече, защото съвсем се спихна футбола у нас.![]()
Ахам, браво на него. За МакЛарън ли ще викаш другата година ?
Мерцедес им показа как се правят болиди, ако са взели поука, другата година може силите да са изравнени или дори още повече от другите отбори![]()
Къде е мойта Фафалинка вееееееееееПак хойка по улиците
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Hi.
Как сме?
Днес да не би да има уебинар тук?
Фицка, кога се прибра?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и на мен ми беше любимец, но след като напусна Рено кариерата не му се развива много добре![]()
Във Ферари на негово място отиваше Фетел, ако не се лъжа
Трябва да гледам в неделя Ф1, че от много време не съм го правил![]()
RyMu (08-11-2014)
Е за МакЛарънма що с таз Хонда
въпрекки че то двигателите им са идентични, по-големият майсторлък е болида и настройките му
![]()