Това се позавърна откак стана сакатлъка с ШНБ-то и върнаха всички стари номера
Това се позавърна откак стана сакатлъка с ШНБ-то и върнаха всички стари номера
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Важното е че излезнаха с нови по-ниски спредове, ще ловят клиенти, който не се е сетил, че има демо...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дани вече стаха 2.25долара печалба и смятам за днес тази сметка да оставя да почива
ако вървят нещата ще докладвам как се е развила тази малка ,малка сметка
само от 10 евро![]()
daniwin (16-03-2015)
Регистрирах се в традимото, намерих го вентижето, обаче освен условията на промоцията никъде не намирам линк през който да се логна
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Един даден стоп - кво толкова????Как бре човек, имаш позиция ако ще да е на Н1, идват новини и само да не си над нулата в тоя момент си застрашен, няма никаква значение, че не търгуваш новини целенасочено. Пуснах на няколко пъти скрийншоти от спред индикатора, 35, 39, 49 пипса....как да търгуваш спокойно при тези условия?![]()
![]()
............. шегувам се ....... болезнено е да ти бъден ударен стопа, заради разширен спред (случвало ми се не един и два пъти), но това е от рисковете на професията
![]()
....... като не ти харесват условията - сменяш букмейкара
За тези 50 пипа спред при мейджъри ли се явяват или при кросове ???Преди време не съм бил свидетел на такова разширение - на мейджърите - МАХ 10-15 пипа
![]()
Петре, 100-ка говори за спреда по време на новините100 ето виж спреда и на вантаж
https://charts.mql5.com/7/278/nzdusd...ge-**-uk-2.pngИначе сега при мен на тази двойка спредът е между 1,3 и 1,7 пипа
![]()
![]()
При мейджърите е това, на другите не ми се мисли колко може да е. Преди беше шок ако стигне 20.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какво дават тези Традимо? Бонус ли?
И какъв?