Неее! Това е да се правиш пред познати и роднини....на важен!
"Вижте ме, аз ходя и на обучение и съм велик трейдър!"
Така ми стои на мен, нищо лично към никого!![]()
Неее! Това е да се правиш пред познати и роднини....на важен!
"Вижте ме, аз ходя и на обучение и съм велик трейдър!"
Така ми стои на мен, нищо лично към никого!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
до там ли стигнаха някой - с това да се хвалят ????
.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еее ти как мислиш?!
Иначе какво ще научи? Като премине съпротивата и ставала подкрепа или как да управляваме капитала си?
Ок уважавам ти мнениетоаз мисля, че говориш пълни глупости
Но това не значи че съм съгласен с теб
Препоръчвам ти да прочетеш за Бъфет как се издигнал
И Сорос и други и други и сам ще разбереш !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
ами аз и тия неща не знам още
.................................................. .................................................. .
точно тия пък не ми ги давай за пример...
ни най-малка представа нямаш ти как те са се издигнали и кой им дърпа на тях конците...
пълни пионки.... ама явно за теб са идоли ...
оправяй се![]()
Много ми хареса!Имах акредитация на ревера с ника си,обаче никоя не ме заприказва
което значи че само аз съм присъствал от форума
...Лекторът - забравих му името
- обясни на разбираем език всички форекс-чалъми и накрая ни раздаде по една печеливша система с 250% месечна доходност
Вечерта продължихме в "Найт Флайт",където в неформална обстановка се договорихме срещите ни да станат регулярни - минимум веднъж седмично! Обаче нови навлеци не ни трябват,тъй че сори - единствения ви шанс е да ви споделям тва което се откъсне от меркантилната ми душа.....
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
daniwin (24-02-2014)
Спарт, това сериозно ли или само колкото да ме е яд, че не съм отишла?малко от системата с 250% доходност да ти се откъсва от време на време от душата, please - до 1 година дано сглобя парченцата... Ти не живееше ли във Франция по едно време, мислех, че може да се майтапиш, че ще ходиш?
Наред е вече, но късно
----------
Значи е голяма гордост според теб да се каже Имам висше по икономика и търгувам на световните борси, Имам обучение по форекс и търгувам на световните борси - също. Аз като ги имам и двете значи ще си трая, да не ме сметнат за важна, въпреки че не ми е била целта да се хваля с тия неща.
Последна редакция от Eli2356 : 24-02-2014 на 19:23
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
пионки, пионки с няколко милиардаПък има ли, няма ли някой над тях все тая, те са си добре
.................................................. ................................................
при чифутите май имало някакви опциики за споделяне на капитали вътре у общносттадемек кът отиде чифут у чифутска баМка и му дават по-лесно кредити някъде даже почти без лихва
като покаже хубав бизнес план де, естествено
![]()
напълно си прав но без лихва не може, единствено може ако не говори от името му... или банката е негова или ваши и наши хора има![]()