Това изобщо не е така... Рядко ти отговарят на важните въпроси... Заобикалят ги или изобщо се правят, че не са те чули...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
По-добре си вземи книга от някой утвърдил се човек. Курс, дори да е полезен може да забравиш някои неща, като имаш книга, като забравиш нещо веднага я отваряш и я четеш. Също така може да го ползваш като план за търговия..п. Бих отделил 1-2 часа за подобен курс, но само за опциите. По-лесно ще ги разбера и ще съкратя времето на обучението.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Има ли хора които ще ходят на курса на 22ри в София ?
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Емо,как може да изпуснеш това инфо, ами курса на 22, той предполагам един единствен и по новините няколко пъти са съобщили за него,и аз съм изпуснала но трябва да поправим грешката и да съберем необходимата информация.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
За какъв курс става дума ...?
Дай малко информация ...
Става дума за този курс
курс
Emil Enchev (19-02-2014)
Аз също чух за този курс, ако не съм на работа тогава най-вероятно и аз ще отида![]()
Нищо не пише за ядене и пиене, ти имаш ли някакво вътрешно инфо по темата ...?
Отдавна, когато още Лили беше тийн, ходих на един такъв и добре хапнахме и пийнахме помня ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Аз бях на такъв курс и да ви кажа останах доволен
И с доста колеги се запознах
Е и с колежки а те пък все заоблени дами все мой тип![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Щом е имало и колежки го записвам без да се замислям, само дано не са като колежките в университета ми![]()