Аз съм никоя , претенциите за тормозен , хранещ се лъв идват от към тебе , и не подменяй темата и контескта,хапейки остро и безугледно , ето това наистина е чисто по български , и като гледам и 50 години в чужбинско няма да помогнат , ти ли казваше нещо за селядурщината ... ъ..или па не беше ... зАбравиВикаш залудо работи, залудо не стой ... Па ме убеждаваше, че българите се променили![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Аз претенции към никого от тук пишещите нямам . Само задавам въпроси и отговарям на такиваАз съм никоя , претенциите за тормозен , хранещ се лъв идват от към тебе , и не подменяй темата и контескта,хапейки остро и безугледно , ето това наистина е чисто по български , и като гледам и 50 години в чужбинско няма да помогнат , ти ли казваше нещо за селядурщината ... ъ..или па не беше ... зАбрави![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
И аз много те обичам,Фафи...............................И в тази връзка,.....,ъ,....може ли тази вечер да спя при тебе......аз тихичко, няма да те притИсняам.
....
![]()
Фибо....мибо....грънци
к'ви 90 минутите и дузпи си биха вече, така че последният съдийски сигнал е свирен
тези трябва да им помогнат http://konkurent.bg/img/news/0506_1436_zsf2y.jpgПървоначално написано от Олег
Стават такива защото не използват правилните стимуланти
......................
Ели, Руми, има много лесно решение - слагате в игнора потребителите, които не ви допадат![]()
фицката (05-11-2014), toranagasan (05-11-2014)
Заета е в момента, ама каза да ти предам, че не може
п.п. Точните и думи бяха :"Кажи му да се разкара"ама не ме издавай
![]()
Пенчев (05-11-2014)
и от време на време ги нарича селяндири , цървули , зарзавати , луди и боклуциАз претенции към никого от тук пишещите нямам . Само задавам въпроси и отговарям на такивавикаш тва не са претенции, само раздаваш присъди и квалификации щото ти си КОЙ
няма такива , аз не ползвам тази екстра ... искам да съм в полемика нон стоп понеже съм недоразвита българкаЕли, Руми, има много лесно решение - слагате в игнора потребителите, които не ви допадат)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добра ви вечер
Вий правителство немате ли да обсъждате бря))
Имам право да наричан всеки както желая. Ако не му харесва, да ми се сърди или да ме съди.
Аз знам кой съм, време е вие да се разграничите и едва тогава ще успеете да се откриете![]()