ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
знаем , знаем ние , бий самара да се сеща Марко , итри селяци сме , немойАаааааааа селяните са работливи и заслужават уважение аз за селяндурите думах![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (05-11-2014)
Сега имам по-приятно занимание - да гледам най-"селяндурски" как ми нараства печалбата на дакса, еврото и разни други. По-после ше ти обясня, че разлика между селянин, селяндур и български селяндур, преселил се в Шпанско или другаде - няма. Обаче ти като не си забравил български какво ли да ти го обяснявам...Виж на псевдо шпаньолците и пр."чуждоземци" им е позволено да са си позабравили родния език...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Едни ще цъкаме по чешките и руски монокини, други ще цъкат тухли четворки по кратуните си и ще пишат по стената с въглен: "Trend-o ma`Frend-o", за да не допускат и в бъдеще неприятни изненади
Дизел, надявам се само да ни финтираш с тия твоите дълги, защото ако си ги наквасил с повече от 7% от акаунта(считано към настоящия момент), добре че ние тука пишем и ти трупаме точки в сметката.![]()
Последна редакция от D-12 : 05-11-2014 на 15:21
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
ЧУУУУУУШШШШШШШШШШШ............. е стига.....АКАДЕМИЗЪМ.....и ТЯСНА СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ по РЕДОВАТА ТЕМА......![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
babaMETZA (05-11-2014)
Е защо сега обиждаш така грубо ?Сега имам по-приятно занимание - да гледам най-"селяндурски" как ми нараства печалбата на дакса, еврото и разни други. По-после ше ти обясня, че разлика между селянин, селяндур и български селяндур, преселил се в Шпанско или другаде - няма. Обаче ти като не си забравил български какво ли да ти го обяснявам...Виж на псевдо шпаньолците и пр."чуждоземци" им е позволено да са си позабравили родния език...
Тя една печалба, не ти урежда живота и да те извисява над останалите. Успокой се
Това което правиш е чиста проява на напомпано его от временен успех, което е било напълно смачкано от предшестваща го постоянна агония от провал![]()
Реде ще ми издъниш сметката беДАВАИ ДОЛАРЕ !!!!не викаш в правилната посока
хайде малко по - сериозно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ухааа - ставаш за психолог, ако не за трейдър - баш така си е (макар и на кукуво лято, но такива подробности няма да гледаме).![]()
![]()
Грубо, защото с недодяланите и нахални грубияни така се полага.да не си мислят, че само по шпанско могат така - и ние можем.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 05-11-2014 на 15:33
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аз да се извиня, ма малко не по темата ....
Да ве питам - тва хубавото АДП, не тряаше ли да сме вече на 1.2430![]()
Веднага контрим със сърдечен поздрав за биците:
https://www.google.bg/?gfe_rd=cr&ei=...eggy+lee+fever