А ако не си го изтрие какво ще му се случи ми е любопитно
А ако не си го изтрие какво ще му се случи ми е любопитно
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
wannabe (09-11-2014)
Ами твоите глупости които сме ги чели месеци наред, и болшинството ти постове които не са по темите, тях нама ли да докладваш да ти ги отддържат със задната дата от сегашния бонус , като се правиш на много принципенНапускам в края на месеца, но дотогава ще се погрижа моите теми да бъдат почистени от боклука.
Бъди така добър да изтриеш своето мнение, защото не е по темата.
Ще ме принудите да пиша официално до ръководството на Инстата с искане да проверят за какво дават бонуси и ще ви спрат кранчето.
Просто това наливане на мръсна вода във форума трябва да се спре веднъж завинаги.
Ако модераторите не могат да се справят, то си има и други начини и хора да го свършат това.
Или казваш ти като напускаш форума и като няма да взимаш бонус вече, защо да оставиш да взимат другите , и защо пък да не пробваш мръсно да им направиш
Типично по Бай ГаньовскиДокато яде от софрата се прави на мил и драг и в момента в който стане от нея, може и да плюе там където до преди малко е ял
Ти и админините на форума щеше да докладваш на истафорекс преди няколко месеца, че ти въведоха ограничения на бонуса на 250 долара ,айде докладвай ги нали твърдеше че са те окрали тоагваДа не би да притендираш че можеш да изпишеш над 250 долара на месец със смислени постове по темите за форекс, че си тръгнал да съветват баш пък ти кой какво да пише
Айде Бай Ганчо почваш сега да плюеш по софрата на която до вчера яде , ясен си отдавна на целия форум що за стока си
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В тръпнещо очакване сме на тези твои действия......................
Напускам в края на месеца, но дотогава ще се погрижа моите теми да бъдат почистени от боклука.
Бъди така добър да изтриеш своето мнение, защото не е по темата.
Ще ме принудите да пиша официално до ръководството на Инстата с искане да проверят за какво дават бонуси и ще ви спрат кранчето.
Просто това наливане на мръсна вода във форума трябва да се спре веднъж завинаги.
Ако модераторите не могат да се справят, то си има и други начини и хора да го свършат това.Много е наивно да мислиш по този начин
Замисълът на бонбонукса е съвсем друг
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
wannabe (09-11-2014)
а бе пенмане, те ако босовете на форума очакваха мненията във форума да бъдат с качеството ма мислите на Бъфет и Сорос, щяха да дават поне по 100 кинта на мнение и действително щеше да има по 2-3 одобрени мения на ден и всеки кайто ги чете внимателно щеше да стане истински шампион - точно като тебе
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Колега, Минков , най-любезно Ви моля да не подценявата ценните мисли на форумните писатели все пак всяка такава е 0.30 цента![]()
а бе пенмане, те ако босовете на форума очакваха мненията във форума да бъдат с качеството ма мислите на Бъфет и Сорос, щяха да дават поне по 100 кинта на мнение и действително щеше да има по 2-3 одобрени мения на ден и всеки кайто ги чете внимателно щеше да стане истински шампион - точно като тебе
http://www.youtube.com/watch?v=IEaHRx2-PJg
http://www.slate.com/blogs/moneybox/...tion_this.html
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
ами кажи че това бил проблема, че темата ти не е спечелила награда за месецаПосле се чудя защо моя тема не печели за "тема на месеца".![]()
не знаехме че е толкова важно за теб
фицката (09-11-2014)
Пенман не се излагай вееееееminkov, ти поне си от малкото хора, които пишат по темите.
Върни се назад в моята тема и виж как се обсъждат теми за секс, пози и свирки.
После се чудя защо моя тема не печели за "тема на месеца".
А ако огледаш в началото ще видиш, че аз съм я оформил по правилата и се стремя да задържа разговора точно
по темата. Обаче не мога да бъда 24 часа на линия и идва някой и почва да си пише нещо си и това подвежда и останалите и
"коня в реката". Днес това помолих и то най-културно - да си изтрият мненията, които не са по темата.
И какво получих в отговор - репчене в стил - "Какво ще направиш ако не си ги изтрием". Е, това ли е нормално в този форум?
Дали да го толерираме?
После се чудя защо тема на месеца печелят такива с по 5-6 мнения. Ами явно толкова се задържат по същество и след това потича калта и флуда и общите приказки.
Ето сега и аз се обяснявам, но си отбелязвам тези мои мнения и ще си ги изтрия сам, след като видя че имат ефект.Ти на колко години си
![]()
wannabe (09-11-2014)