ами нищо чудно това да е последния импулс, все пак обявиха по-рано допълнителни стимули
нови едва ли ще има, и може да започне прибиране на печалби
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Още един напън и сме на 115, после......... Макар че съм още много далече от евентуален сигнал за затваряне, каквото и да се случи, шансовете да прибера поне някой пип са реални![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Д-то , ако си спомняш е тич нива си ги коментирахме преди няколко месеца . даже малко надскочи точните нива ................. импулса силен............ да видим де . аз скочих и на едно дълго ауди................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (05-11-2014)
Имаше тогава една информация за негласно ограничаване на валутните движения в 10% годишно, съобразено с държавните бюджети на страните(благодаря на колегата Минков). И излизаха някакви цифри тогава 113 и 115 някъде, зависи дали го броим от 01,04(когато започва новата финансова година при тях) или 01,01![]()
Така си беше
Може и по-рано да сме си ги говорили, но вече не помня......защото вече огладнях обедно, сигурно
При нас е време за обяд, вие ще почакате още малко![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
01 .07 е по моите броения ............ така ми ГО дават звездитеИмаше тогава една информация за негласно ограничаване на валутните движения в 10% годишно, съобразено с държавните бюджети на страните(благодаря на колегата Минков). И излизаха някакви цифри тогава 113 и 115 някъде, зависи дали го броим от 01,04(когато започва новата финансова година при тях) или 01,01![]()
Така си бешеа това споразумение мисля че си е в сила от доста време ..................
D-12 (05-11-2014)
Уж логично трябва да е, никой не желае някакъв разрив в сметките и последващо недоверие в аналитичните възможности на властта...губи се електорат така![]()
Крайната цел на бичото движение според мен е поне 120. Но до тогава най-вероятно ще има корекция-2.Първоначално написано от D-12 Виж мнението
Още един напън и сме на 115, после......... Макар че съм още много далече от евентуален сигнал за затваряне, каквото и да се случи, шансовете да прибера поне някой пип са реални
D-12 (05-11-2014)
D-12 (05-11-2014)
Аз продадох от 114,60, пък да става каквото ще. Привет!... на целия електорат - D-12, за какъв електорат във форекс форум говориш? - тук само самосиндикални властови структури сме се събрали и тук таме някои животни да ни правят смешки като ни е скучно.
Плуто, тая маймунка що така си я сложил на припек, та чак не мърда? - в тая тема в нея ми е надеждата да ни забавлява, а то...
----------
На тия дати и месеци за началото на фискалната година кое им е датата и кое месеца, че ако втората цифра им е месеца бая разминаване се получава и наистина може да се получи объркване на електората. Колегата Минков не е ли по-наясно - да ни светне ако намине натук.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 05-11-2014 на 13:03
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Мадмоазел, изтървала си нишката на мисълта ми. Имах предвид, че ако някое правителство и прилежащите им финансови структури объркат сметките в бюджета и не предвидят надлежно валутните рискове, ще загубят доверие в избирателите си. Защото държави като Япония, Англия, САЩ, Германия, Австралия, Нова Зеландия и други бели и жълти страни не купуват така яростно и публично гласове като в нашата ЦингавернаАз продадох от 114,60, пък да става каквото ще. Привет!... на целия електорат - D-12, за какъв електорат във форекс форум говориш бе? - тук само самосиндикални властови структури сме се събрали и тук таме някои животни да ни правят смешки като ни е скучно.
Плуто, тая маймунка що така си я сложил на припек, та чак не мърда? - в тая тема в нея ми е надеждата да ни забавлява, а то...
----------
На тия дати и месеци за началото на фискалната година кое им е датата и кое месеца, че ако втората цифра им е месеца бая разминаване се получава и наистина може да се получи объркване на електората. Колегата Минков не е ли по-наясно - да ни светне ако намине натук.
Сега тъкмо се сетих едно сравнение, при което нашия мърляч Иван Искров прави по около 1 000 000 бг лева годишно, а заплатата на Йелън като председател на ФЕД в лева е около 300 000лв.
Тоя сигурно и на 1/10-та няма от нейните знания, възможности и около 1/100-на от нейното влияние.
БЪЛГАРИЯ - НАЙ-БОГАТАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА. Бездънна кошница за крадене.![]()