е точно при тази двойка мисля че трябва да се подготвим за ново изтрелване нагоре .... като гледам има доста сили ....даже една корекция неможе да направи
е точно при тази двойка мисля че трябва да се подготвим за ново изтрелване нагоре .... като гледам има доста сили ....даже една корекция неможе да направи
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз понеже изтървах влака при иените и сега се утешавам с рейнджа на новозеландеца, че кто го гледам вече трети неуспешен тест прави на сегашните нива на подкрепа и като нищо ще отпраши нагоре - мисля, че днес-утре ще се реши въпроса с тренда при новозеландеца. Аз лично имам очакване за сериозно покачване, но ще видим какво ще излезе.Лично за мене долар йена е много по безрискова за търговия в този момент. Пуснал съм дългосрочни дълги и чакам появата на първата съпротива.
Тази нощ имахме хубава корекция /както и вчера/ и това са направо подаръци от пазара- за тези които имат все още свободен ресурс.
п.п. Наблюдавам озито но там отиват към дефлация и това не е добре.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Време е за почивка, но да видим дали утре Куродо ще го закара на 115 след изявлението му...
Ами виждам там важно ниво на месечна, което би мого да се яви ключова съпротива в момента, а и нали се сещаш, че колкото и да е силен един тренд не може да върви нон стоп в една посока. Освен това ако опънеш едно фибо на месечна от най-високия до най-ниския видим връх (на Инста да речем) с малко подминахме 50% фибо и е твърде вероятно тук някъде да има някакъв сериозен обрат. Така поне мисля аз.
----------
Туй шега ли е?Лично за мене долар йена е много по безрискова за търговия в този момент. Пуснал съм дългосрочни дълги и чакам появата на първата съпротива.
Тази нощ имахме хубава корекция /както и вчера/ и това са направо подаръци от пазара- за тези които имат все още свободен ресурс.
п.п. Наблюдавам озито но там отиват към дефлация и това не е добре.Ами ако си уцелил тренда би трябвало да имаш доста свободен ресурс и той да се увеличава с напредването на тренда.
Озито даже и да поеме надолу по-късно тоя месец, все още е в рейнджовата зона и ще си порейнджи тук поне още малко.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
RyMu (04-11-2014)
Да ама не се увеличава толкова бързо защото имам и малко сребро и малко злато /за тези си проблемни метали се оплаквах на Минков още в петък/.Ами виждам там важно ниво на месечна, което би мого да се яви ключова съпротива в момента, а и нали се сещаш, че колкото и да е силен един тренд не може да върви нон стоп в една посока. Освен това ако опънеш едно фибо на месечна от най-високия до най-ниския видим връх (на Инста да речем) с малко подминахме 50% фибо и е твърде вероятно тук някъде да има някакъв сериозен обрат. Така поне мисля аз.
----------
Туй шега ли е?Ами ако си уцелил тренда би трябвало да имаш доста свободен ресурс и той да се увеличава с напредването на тренда.
Озито даже и да поеме надолу по-късно тоя месец, все още е в рейнджовата зона и ще си порейнджи тук поне още малко.
Тук днес си имахме рейнджовица което е изненада за мен нооооо какво да се прави има и такива моменти.
Понеделниците 99% са супер тъпи, може би защото и новини няма. До четвъртък нещата постепенно се подобряват и четвъртък и петък обикновено, но не винаги, е колуминацията на волатилността. де да можеше всеки ден да е така.![]()
----------
За дългосрочното злато няма да питам, а сега какво злато и сребро имаш?![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Сега имам само дългосрочноПонеделниците 99% са супер тъпи, може би защото и новини няма. До четвъртък нещата постепенно се подобряват и четвъртък и петък обикновено, но не винаги, е колуминацията на волатилността. де да можеше всеки ден да е така.![]()
----------
За дългосрочното злато няма да питам, а сега какво злато и сребро имаш?![]()
Краткосрочните къси ги затворих още преди 1200
Днес за пореден ден озито не ме радва но няма да бързам.
И аз си мисля, че ще е трудно да продължи много още нагоре, но предполагам, че това ще е докато обявят, че са готови да вдигат лихвите...Ами виждам там важно ниво на месечна, което би мого да се яви ключова съпротива в момента, а и нали се сещаш, че колкото и да е силен един тренд не може да върви нон стоп в една посока. Освен това ако опънеш едно фибо на месечна от най-високия до най-ниския видим връх (на Инста да речем) с малко подминахме 50% фибо и е твърде вероятно тук някъде да има някакъв сериозен обрат. Така поне мисля аз.
[COLOR="Silver"]
Кивито не го търгувам /с редки изключения/ ти как го търгуваш през долара или през еврото???Аз понеже изтървах влака при иените и сега се утешавам с рейнджа на новозеландеца, че кто го гледам вече трети неуспешен тест прави на сегашните нива на подкрепа и като нищо ще отпраши нагоре - мисля, че днес-утре ще се реши въпроса с тренда при новозеландеца. Аз лично имам очакване за сериозно покачване, но ще видим какво ще излезе.
Колко е суапа на кивито???
През паунда основно го търгувам.
По-екстремно е някак си.
Като цяло търгувам интрадвй - не съм гледал колко са суаповете
----------
Даже сега имам едно късо там с добър профит и се чудя да го оставя ли тази нощ на новините с плюсов стоп или да си прибера каквото е дало до момента - май ще го оставя - лакомията е сериозен проблем
----------
Ми правилно не съм го затворил - докато си пиша сам тука, той дръпнал един шиш надоле от 100 пипа още, че и продължава.
Яна (05-11-2014)