Eli2356 Недей така да пишеш за животните, че са много докачливи тия дни
Сега ще ти постне някоя демо сметка и ще почне да ти се перчи колко е голям трейдър![]()
Eli2356 Недей така да пишеш за животните, че са много докачливи тия дни
Сега ще ти постне някоя демо сметка и ще почне да ти се перчи колко е голям трейдър![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Реално такова споразумение на валутния пазар е имало преди много години. Отдавна не е в сила и въпреки всичко се спазва неофициално от държавите, които управляват мейджър валутите. А сега точно кой от кога си го брои нямам точна представа.На тия дати и месеци за началото на фискалната година кое им е датата и кое месеца, че ако втората цифра им е месеца бая разминаване се получава и наистина може да се получи объркване на електората. Колегата Минков не е ли по-наясно - да ни светне ако намине натук.
----------
Ама вие не ме вземайте много насериозно с моите глупости, това все пак е форум дето се пише за да дават 30 стинки и не е сигурно това дето си го пиша дали си го мисля или само си го пиша
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (05-11-2014)
защо си мислиш че ти като търгуваш с 0,001 лота , че и другите трябва да търгуват с толкова
И някой щом покаже по-голяма печалба значи е на демо
Да, то света се върти около Пабло , никой не може да е повече от него![]()
Това е свят форум, обетована територия. Всичко, което се пише е вярно........грешно/греховно може да бъде само интерпретираноРеално такова споразумение на валутния пазар е имало преди много години. Отдавна не е в сила и въпреки всичко се спазва неофициално от държавите, които управляват мейджър валутите. А сега точно кой от кога си го брои нямам точна представа.
----------
Ама вие не ме вземайте много насериозно с моите глупости, това все пак е форум дето се пише за да дават 30 стинки и не е сигурно това дето си го пиша дали си го мисля или само си го пиша![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
смятам ,че зависи от метода по които се изчисляват ............. както каза колегата Минков всеки си има глава на раменете , а както знаем от опит ' Гъ... Глава ЗатриваРеално такова споразумение на валутния пазар е имало преди много години. Отдавна не е в сила и въпреки всичко се спазва неофициално от държавите, които управляват мейджър валутите. А сега точно кой от кога си го брои нямам точна представа.
----------
Ама вие не ме вземайте много насериозно с моите глупости, това все пак е форум дето се пише за да дават 30 стинки и не е сигурно това дето си го пиша дали си го мисля или само си го пиша![]()
аз затворих дългите при двойките с йената, след новините от САЩ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
А аз направо затворих платформата, че вчера и днес много ми станаха печалбите и да не се забози сега хубавата работа. Утре сутрин ще го мислим кое накъде ще е![]()
щом си на добра печалба, отдавай се на заслужена почивка вечерта![]()
и аз съм доволен от днешния ден и вече нямам отворени позиции
Ами аз си мисля, че тук засега ще поспре с покачванията и ще имаме рейндж между 114-115...
определено и аз съм на същото мнение само да не стане тягостно в рамките на 20-30 пипа да подскача дълго време , доста хора са в шок![]()