Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Такава, който плаща..............
![]()
звездоброец (21-11-2014), jivko78 (21-11-2014)
в дясно на препоръчаните клипове видях и мнението на Доган Паша за Боко....
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Северна Корея поздрави Борисов за преизбирането му за премиер
http://offnews.bg/news/%D0%9F%D0%BE%...80_420268.html
звездоброец (21-11-2014)
не случайно темата се казва "Братска Северна Корея".. даже в предните два парламента е имало и Комисия за приятелство със Северна Корея..Северна Корея поздрави Борисов за преизбирането му за премиер
http://offnews.bg/news/%D0%9F%D0%BE%...80_420268.html
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
много истини е казал този човек![]()
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
най ми хареса след 2-та минута. Абе братските севернокорейци като са под информационно затъмнение дали им пускат реклами? И ако да - дали са толкова отвратителни и досадни като наште?.. направо ме принуждават да гася или сменям канала на телевизора. .. как пък една свестна реклама не измислиха...
не стига това, ами за капак и звука усилват, сакън да не сме оглушели нещо точно в тоя момент.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Не знам, тук пускали ли са реклами по тв-то през комунизъмънай ми хареса след 2-та минута. Абе братските севернокорейци като са под информационно затъмнение дали им пускат реклами? И ако да - дали са толкова отвратителни и досадни като наште?.. направо ме принуждават да гася или сменям канала на телевизора. .. как пък една свестна реклама не измислиха...
не стига това, ами за капак и звука усилват.
ей ти една реклама дето много радва
а така звучи при макетата
Eli2356 (21-11-2014)
по света правят страхотни реклами които гледам по няколко пъти с удоволствие..най ми хареса след 2-та минута. Абе братските севернокорейци като са под информационно затъмнение дали им пускат реклами? И ако да - дали са толкова отвратителни и досадни като наште?.. направо ме принуждават да гася или сменям канала на телевизора. .. как пък една свестна реклама не измислиха...
не стига това, ами за капак и звука усилват, сакън да не сме оглушели нещо точно в тоя момент.
за съжаление тука за нашия пазар се правят само малоумни, улигофренки реклами явно за да паснат на аудиторията (присъстващите правят изключение от аудиторията)
ето една реклама която ми харесва на мен..