Забравих вече кога пристигна. Не си погледнах датника на компа. Знаете, че аз работя на свободна практика и за мен изобщо няма значение кой ден на седмицата сме или
дори коя дата.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Гледам че сте си говорили за карта,след като имам верификация дойде време и аз да тегля ,обаче картата поръчана на 16октомври още я няма,това нормално ли е,и нещо друго като я поръчвах излезе съобщение че картата струвала 10 евро и като ги внеса за две три седмици щяла да дойде,а колеги ми казваха че ги вземали от депозита,и сега не знам трябва първо да внеса ли за да дойде или да чакам.Ако направя тегленето и не дойде ще се загубят ли парите,най малко парите за таксата.Или да тегля и да прехвърлям в българска,какво ще ме посъветвате?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да попитам за скрил прикачване на банкова сметка, преди след добавяне на сметка пращаха 0,03 стотинки превод по сметката с основание един код, който трябваше да се види в банковото извлечение и да се вкара в профила в скрил и така се верифицираше, ако някой е добавял банкова сметка и знае дали има промяна да сподели
може би са го променили с добавяне на сметката автоматично може да се ползва без да искат никакви верификации за нея![]()
Ти си пускай теглене ,
парите ще си отидат в акаунта на скрил и от тях ще си вземат таксата за скрил картата .
----------
-------------------------
И сега предполагам се верифицира по същия начин банковата сметка ,да попитам за скрил прикачване на банкова сметка, преди след добавяне на сметка пращаха 0,03 стотинки превод по сметката с основание един код, който трябваше да се види в банковото извлечение и да се вкара в профила в скрил и така се верифицираше, ако някой е добавял банкова сметка и знае дали има промяна да сподели
може би са го променили с добавяне на сметката автоматично може да се ползва без да искат никакви верификации за нея
а сумата е различна , по тяхно усмотрение .
И аз по същия начин съм верифицирала банкова сметка .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Аз се пробвах ама не успях, сега вместо да ми е прикачена сметката, ми е нещо като "често използвана", показва ми я, но не е прикачена уж. Ама ми е безплатно от скрил до нея и обратно.да попитам за скрил прикачване на банкова сметка, преди след добавяне на сметка пращаха 0,03 стотинки превод по сметката с основание един код, който трябваше да се види в банковото извлечение и да се вкара в профила в скрил и така се верифицираше, ако някой е добавял банкова сметка и знае дали има промяна да сподели
може би са го променили с добавяне на сметката автоматично може да се ползва без да искат никакви верификации за нея
абе не ми се вижда много нормално това аз мойта на 24 ти я поръчах и пише че сега на 8 ми ще е тукаГледам че сте си говорили за карта,след като имам верификация дойде време и аз да тегля ,обаче картата поръчана на 16октомври още я няма,това нормално ли е,и нещо друго като я поръчвах излезе съобщение че картата струвала 10 евро и като ги внеса за две три седмици щяла да дойде,а колеги ми казваха че ги вземали от депозита,и сега не знам трябва първо да внеса ли за да дойде или да чакам.Ако направя тегленето и не дойде ще се загубят ли парите,най малко парите за таксата.Или да тегля и да прехвърлям в българска,какво ще ме посъветвате?
hanuman (06-11-2014)
Няма да ти се загубят ,Ако направя тегленето и не дойде ще се загубят ли парите,най малко парите за таксата.
ще се свържеш със съпорта да ти пратят друга карта .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
hanuman (06-11-2014)
Парите за годишната такса от 10€ ги взима от първите постъпили пари по картата, ако не получиш карта и си заявиш дрга ня да ти се таксува като втора, защото реално няма да си регистрирал никаква в сайта им т.е. само една такса ще имаш, при мен така стана - поръчах си карта , но не дойде писах че не съм я получил и хората ми изпратиха още една , като за което не са ми удържали допълнително париГледам че сте си говорили за карта,след като имам верификация дойде време и аз да тегля ,обаче картата поръчана на 16октомври още я няма,това нормално ли е,и нещо друго като я поръчвах излезе съобщение че картата струвала 10 евро и като ги внеса за две три седмици щяла да дойде,а колеги ми казваха че ги вземали от депозита,и сега не знам трябва първо да внеса ли за да дойде или да чакам.Ако направя тегленето и не дойде ще се загубят ли парите,най малко парите за таксата.Или да тегля и да прехвърлям в българска,какво ще ме посъветвате?![]()
hanuman (06-11-2014)
Хора, аз още не съм си получил превода! Минаха повече от обявените 7 часа. На секундата си ги удържаха от сметката ми, но
не ми ги пращат в Скрила. Какво да правя?![]()