Дано има някакъв отзвук и съответно положителен ефект за обществото!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това казваш... И след само две мнения това :
----------
Кат фурнаджийска лопата са връткаш.Голяма маймуна си еййййййййй![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
бе какъв отзвук ще има, знаеш ли колко им пука натия боклуци за хората бре...
Аз се чудя даже дали не се бях запознавала със същата тази фотографка преди време. Няма да разправям точно как - беше покрай учението й в Националната художествена академия в София, специалност Фотография, покрай други хора съм я виждала няколко пъти. Та още тогава разправяше, че й се случвали странни неща - примерно като заспяла усещала как някой я дърпа за пръстите на краката и тем подобни странности.Спомням си че беше зодия Водолей и други факти, които съвпадат около нея. .. даже колкото по-мисля толкова по ми се струва, че е тя. Не би следвало нормален човек да го направи това просто ей така даже без да каже защо.
----------
Тук не може да става дума за политическа цена според мен въпреки кибритчето на ГЕРБ.
Последна редакция от Eli2356 : 04-11-2014 на 00:22
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz