Ако намериш някоя която да не е изгнила от старост, верно са си добри коли
Обаче някак си, новите коли повече ми харесват. Кола на повече от 5 години, освен ако не е Мерцедес или БМВ или нещо друго реномирано, започва да старее с всеки изминал ден и то много.
kypa (18-01-2016)
Е, тук няма да се съглася, може и на повече от 50 добре реставрирана(.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (18-01-2016)
Кой нормален ще тръгне да реставрира 30годишна кола каквато е голф двойката, вместо да си купи нещо по-ново ?
Това е народна кола и няма, и никога не е имала или ще има стойността и имиджа на един Мерцедес.
kypa (18-01-2016)
няма значение на колко години е а е важна подръжката на колата и каде е сахранявана
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (18-01-2016)
Имах предвид ретро колите, някои от тези моделчета много ми харесват
https://www.google.bg/search?q=%D1%8...93188&imgdii=_
ти ми говориш за тия громове ли я виж коя марка води продажби в в целия свят и тогава говори
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (18-01-2016)
Зависи... за един младеж от Перник голфо е нумеро уно. Какви мерцедеси, какви аудита. Части по моргите все още се намират, само гумите трябва по често да си сменят, че много ги юркат.
kypa (18-01-2016)
Петко ти от Перник ли си , я си кажи , бре младеж.
Е как бе ?
Аз мислех, че след голфа следва БМВ 3-ката (e36), което се явява следващият етап в йерархията при израстването в йерархията на един перничанин![]()
Последна редакция от Oleg : 31-10-2014 на 15:23