фицката (02-11-2014)
Обаче Хълк е непобедим
https://www.youtube.com/watch?v=ZT_QTOUVkiU
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Местя се временно у куфнята, после че къпем кучката и след това че лафим![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (02-11-2014)
Здравейте и честит ви нов бонус, ако не сте забелязали. Вече благодарих на админите в друга тема.
Какво очаквате за йените другата седмица?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бях останал с впечатление , че не само в неделя си угаждаш
----------
С къпаната кучка ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Гледам , превели заплатитеЗдравейте и честит ви нов бонус, ако не сте забелязали. Вече благодарих на админите в друга тема.
Какво очаквате за йените другата седмица?какво може да ни очаква - късо на йената аз мисля да сложа
![]()