Айде сега Фафлинка да ми обясни ко искаше да кажеш
----------
Уфффффф ...... прияде ми се МакДоналдсше хода, няма начин
Фафлеееее ...
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Fafa (31-10-2014)
айде разпродавайте го това евро .. макар че сега като постигнаха споразумение за газа не би ли трябвало да се поповдигне еврака ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Здравей, благодаря ...![]()
ще се сещаш, ще се сещаш - може да правиш почивки, но .... оттърване почти няма.Освен ако другото не е по-голям наркотик от това
(както стана при мен)
сега му се радвай на трейдинга, печели си ... пък ако стане нещо друго ... ще го мислиш после.
Безплатен обяд няма!
Какво е това ИВАЦЕДА, какво е това 5 от 5 от 6 без 10.
Като чух ШУНДЕ и се размечтах така петъчно, предпочивно и ти изтървах мисълта![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
D-12 (31-10-2014)
Исках да кажа да ми вземеш един чизбургер с картофки, сос барбекю и пай с горски плодове.
Кола не ща...не я харесвам тяхната. Вземи ми кенче.ок?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То другото си върви паралелно засега, ама искам и още едно друго...Здравей, благодаря ...![]()
ще се сещаш, ще се сещаш - може да правиш почивки, но .... оттърване почти няма.Освен ако другото не е по-голям наркотик от това
(както стана при мен)
сега му се радвай на трейдинга, печели си ... пък ако стане нещо друго ... ще го мислиш после.
Викаш няма оттърване.
Печеля ама и губя тук...от глупостта си!
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Лъже ги при Желев . И у Инвестора . Сутринта рано-рано при Желев почна да се хвали че ''напълнила торбето '' . А няколко дена преди това , обясняваше на един говорейки му на ''колега''че трбва да и излязат късите
![]()