Забележете името и под името какво си е написал
https://www.facebook.com/valerie.lezion?fref=pymk
Забележете името и под името какво си е написал
https://www.facebook.com/valerie.lezion?fref=pymk
Няколко борци си говорят - какво е това кеф.
Първият казва:
- Това е да имаш жена, любовница, готина кола, маса пари.
Вторият:
- Това е да имаш жена, две любовници, две готини коли, и огромна маса пари.
Третият:
- Това е да имаш любовница, да си седиш с нея вкъщи, и изведнъж да нахълтат полицаи с маски и пищови,
да те праснат по мутрата, да те съборят на земята, да ти сложат белезниците и
да попитат: 'Това нали е улица Христо Ботев 36', а ти да им кажеш: 'Не, тук е Христо Ботев 38'.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (18-11-2014)
- Кого обичаш повече - мама или тати?
- И двамата!
- Добре, ако мама отиде в Париж, а тати в Москва, ти къде ще идеш?
- При мама в Париж!
- АХААА, защо?
- Защото Париж е супер!
- Оф, добре....а, ако тати отиде в Париж, а мама в Москва, ти къде ще идеш?
- При мама в Москва!
- АХААААААААААААА.....защо?
- Щото в Париж вече съм бил!
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
D-12 (18-11-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Милионер разговаря със своя доктор:
– Реших да не ви плащам, а вместо това да ви включа в завещанието си. Доволен ли сте?
– Да, разбира се. Само ми върнете рецептата, за да направя някои малки изменения.![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
D-12 (18-11-2014)
Рецепта за плешивите: Намажете си главата с мед, изчакайте три дни, след това силно плеснете - мухите отлитат, а краката им остават.
Тази сутрин разхождам кучето си. От съседния блок излиза млада двойка с детска количка. При разминаването ни , кучето излая. Най-вероятно се изплаши от количката. Майката започна:
- Не може ли да си укротите животното! Какво се е разлаяло ! Ще събуди бебето!
Мъжът:
- По-тихо! Ти вдигаш по-силен шум от кучето! Ще го събудиш!
- Да , бе, аз съм виновна! То сигурно , вече е будно! - и наднича в количката - Идиот! Забравил си детето в къщи! - и хуква към блока.
Стоим и я гледаме как тича към входа: аз, кучето и мъжът с бебето на ръце.
- Алоооо... Някакви проблеми ли има с мрежата, щото тук при мен яко прекъсва?
- Ами рестартирахте ли модема?
- Да, рестартирах го!
- А компютъра рестартирахте ли?
- Да, и него рестартирах!
- Аха, а рестартирахте ли първо компютъра и после модема?
- Рестартирах първо модема, после компютъра, после пак компютъра и докато зареждаше рестартирах модема, рестартирах и телевизора, после си спрях бойлера и пак го включих да грее. Докато грееше включих и изключих 3 пъти сешоара. След това пак рестартирах и модема и компютъра. След това рестартирах и ютията, включих тостера и пералнята, рестартирах асансьора на блока, спрях си парното, сложих си топломери, пуснах си парното, рестартирах модема и компютъра и пак нямам Интернет като хората...
- Ами, продължавайте така и до 15 минути сам трябва да се оправи!
Върви си принцесата на разходка и минава покрай едно блато. Не щеш ли, изведнъж един жабок ѝ проговаря с човешки глас:
- Ей, чшшш, ела насам! Аз съм омагьосан принц и трябва да ме целунеш да се превъна пак в принц.
Зарадвала се принцесата, не била от най-хубавичките и почвала да застарява вече, а мъж - ич. Вдигнала жабока, поела дълбоко дъх, целунала го ииии...
...
...нищо не станало!
Сълзи напълнили очите на принцесата, точно преди да ревне с глас, жабокът казал:
- Абе явно съм много омагьосан, ще трябва явно една свирка да ми направиш...
Табела на сервиз в Сърбия:
„Аутомобили со Борче, со Мачка и со Пичка… не правим!“
Превод: „Автомобили Ситроен, Пежо, Рено…“!![]()
D-12 (19-11-2014)
Между приятели:
- Колко човека работят във вашия офис?
- С началника - двайсет и пет.
- А без началника?
- Нито един.![]()
D-12 (19-11-2014)