- Ами ако дойде башибозука и ти каже: "Избирай кое да режем - дясната ръка или к*ра?", ти кое ще избереш?
- Че за какво ми е дясната ръка без к*ра?![]()
- Ами ако дойде башибозука и ти каже: "Избирай кое да режем - дясната ръка или к*ра?", ти кое ще избереш?
- Че за какво ми е дясната ръка без к*ра?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Създадоха „ваканционен бюст”
жгжгжгжгжгжгжгжгжгжгжгжгж гжг
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (17-11-2014)
Уникална реклама:
GGBG (15-11-2014)
гвттттттттттттттттттттттт ттттт
.................................................. ................................................
https://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Татко,татко аз как съм се родил? Един щъркел те донесе сине, рекъл бащата а сина го попитал: аве ,тате малко ли хубави жени има за ебане ,че щъркел си тръгнал да ебеш?
![]()
![]()
![]()
Двама в кръчмата си говорят:
- Аз, като се напия, от нищо не се боя.
- Дори и от твойта ли бе?
- Е... аааз до такава степен... още... не съм се напивал.
Диалог на изпит:
- Знаеш ли?
- Знам.
- Какво знаеш?
- По предмета знам?
- По какъв предмет?
- По който се явявам?
- По кой се явяваш?
- Е-еее... вие вече издребнявате!
- Ало, това ли е клубът на смелите мъже?
- Да, приятел. Искаш да дойдеш да се запишеш ли?
- Да, само че малко по-късно, че сега трябва да ходя с жената до мола.
- Извинявай! Хайде да ти звънна малко по-късно, че точно моята ми звъни.
----------
Мъж удушава жена си. Съдията го пита защо.
- Ами, гражданино съдия, седя си и си гледам телевизия. Влиза жената и вика:
- Стига си гледал това дуо!
- Жена - казвам - това не е дуо, това е дует.
- Не, бе, дует е, когато двама се мушкат със саби.
- Жено, това не е дует, това е дуел.
- Не, бе, дуел е, дето се разминават влаковете на тъмно.
- Жена, това не е дуел, това е тунел.
- Не, бе, тунел е това, дето е на пътищата за спане.
- Жена, това на пътя не е тунел, това е мотел!
- Не, бе мотел...
- И я удуших.
Съдията казва замислено:
- Аз щях да я свърша още в тунела.![]()
D И какво ще е обвинението ?
Блудство с овца ли ?
И така както е написано излиза, че полицаите са и воайорствали бе![]()
Тоя да не е бил с някоя руса, къдрава, мeстна(и мастна) мома, прекалила с ДънкинДонът-ите и Макдоналдс-ите и ушевите да са влезли в дълбоко заблуждение![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"