Началник се кара на служител:
- Вече пети ден подред закъсняваш за работа! Какъв извод би трябвало да си направя?
- Че днес е петък…
Началник се кара на служител:
- Вече пети ден подред закъсняваш за работа! Какъв извод би трябвало да си направя?
- Че днес е петък…
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
D-12 (24-11-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не мога да разбера като има толкова много красиви омъжени жени, защо така на тоя конкурс за Мисис се явяват само няколко алигатора?Скандалната "Мисис България Свят 2014": Не съм грозна, медиите подбраха снимките ми без фотошоп
http://dnesplus.bg/%28F%28KiVBwXQwBs....aspx?n=686829А пък така като гледам нашта тази година прилича и на чиста варненска циганка.
....
----------
Звездолине, това клипче ако не е нагласено е изумително направо...
Последна редакция от Eli2356 : 23-11-2014 на 15:32
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
mck (23-11-2014)
Мъж пита шофьора на автобуса:
– Извинете, вчера да сте намерили в автобуса една дамаджана с ракия?
– Не, но намерихме, този, който я е намерил!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най-откачените дядовци в света
дздздздздздздздздздздздзд здздздздз
D-12 (24-11-2014)
След Нова година един пиян върви по улицата, и пита един минувач:
– Как да стигна до гарата?
– Значи, тръгваш оттук все направо…
– Ясно. – прекъсва го пияния. – Никога няма да стигна дотам значи…
D-12 (24-11-2014)
- Какво мислиш за новия си колега?
- Не знам, още не съм го виждал трезвен.
- Какво, толкова много ли пие?
- Не той, аз пия.
----------
Седяла си салатата в стомаха и изведнъж нещо се плиснало отгоре й:
- Какво си ти? - пита сърдито салатата.
- Ракия.
- За какво те изпиха?
- За здравето на Петър Петров.
И така още много глътки ракия обезпокоили салатата и тя накрая си казала:
- Брей, много добър човек ще да е тоя Петър Петров. Я аз да излезна да го видя...
Последна редакция от Eli2356 : 23-11-2014 на 15:48
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
INedelchev (23-11-2014), D-12 (24-11-2014)
- Каква е разликата между българската и шведската маса?
- На шведската маса има храна, а на българската - певица.
Младеж навива девойка:
- Ела у нас! Ще пуснем някой филм да гледаме.
- Ами ако не ми хареса?
- Ще се облечеш и ще се прибереш!
- Добре дошли на всички. Започва нашият семинар на тема "Как да спечелим 100 000 лева за един ден". Нека ви попитам нещо. Колко беше билетът за този семинар?
- Сто лева.
- А колко места има в тази зала?
- Хиляда.
- Надявам се на всички да им стана ясно. Благодаря за вниманието.![]()
Eli2356 (23-11-2014), D-12 (24-11-2014), masta (24-11-2014), toranagasan (24-11-2014)