сега в 12ч да видим данните на Европата,че може бърже да слезем под 1.25.....................
..........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa (30-10-2014)
Не че давам съвети ама в трейдинга има поговорка "Алчен г*з, кръв с..."Първоначално написано от Fafa Виж мнението
Взех 20точки от контрата иска ми се повече , но май е опасно. Да не се свлече изведнъж?Ама всеки сам си решава де, не е невъзможно да изкарваш повече от 20 пипа все пак.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa (30-10-2014)
Не е на подкрепата а след корекцията. НА м1 гледай
Там си има отличен сигнал в 11:31, а следващият беше в 11:40
----------
Ако не ти е алчен гъзът, гладен ще ходиш![]()
незнам незнам.....да влизаш на корекция след 100 пипа дроп.....тва дакси такъв шамар мож ти ушии че да ти усуче сополта около врата.....
ПП и как да не е подкрепа там еле на 5м имаш 13 пипс зона на вчерашното дънце....![]()
![]()
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Не те мисля
На мен там ми е скалперска къса
----------
Когато дропа е силен, почти всяка корекция докато цената е под ЕМА9 е перфектна къса![]()
е я виж на минутката немаш ли клоуз над тази ема при 9045...Когато дропа е силен, почти всяка корекция докато цената е под ЕМА9 е перфектна къса![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....