Мдааааааа ... той и без тва таз година свършвам 8-ми клас![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Fafa (30-10-2014)
Е ти пък няма да му казваш бе
Той няма да има напротив, щото Фафличката ще каже, че си й братовчед. Но за всеки случай поясни, че си й първи, щото с 2-рите, работата е ясна и всички знаем какво правим с вторите си братовчедки, ако имаме шанс
Три седмици не го бях включвал тв-то и сега го включих
теб май почва да те цъка
ккккккккккккккккккккккккк ккккккккккккккккккккккккк ккк
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa (30-10-2014)
Ми то аз и на жената така съм казал, че Фафето ми е братчедкаЕ ти пък няма да му казваш бе
Той няма да има напротив, щото Фафличката ще каже, че си й братовчед. Но за всеки случай поясни, че си й първи, щото с 2-рите, работата е ясна и всички знаем какво правим с вторите си братовчедки, ако имаме шанс
----------
Три седмици не го бях включвал тв-то и сега го включих
Викам, на леля Сиика, на чинка и, на уико и диетието ....
Па жената вика ... Ма то дЕте, дЕте, ма кво толко и се радваш на селфито и го целуваш нема-нема .....
И почти ма фАна![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (30-10-2014)
GGBG (30-10-2014)
Ииииииииииииии место да спамите .....
Ку бехте Фкарали по едно късо .....
Моеше вече 1.260000 отдоле да го гледаме![]()
Нищо де, ти ме покани....
....пък аз ще ти откажа. Какво толкова
Какво ще правиш там? То още няма хубав сняг, пък не че е лошо, но на Пампорово отидете по-добре. ГОРЕ вече си има сняг.
фицката (30-10-2014)
REDA (30-10-2014)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН