Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Мани маниза пръв път като пробвах капка масло, ма то некво прегорено било
легнах си .......... и се събудих все едно някой ме избуха с лопата в главата .... не знаех къде съм и какво става ... въздуха не ми стигаше ... тялото не ме слушаше ... пия вода и се олива по мене, щот не мога да я преглътна... почнах да правя бой със сянка да се съвземем и се излюсках на земята .... авееееее трагедия голяма
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (30-10-2014)
По нагео почна наркотици оод
ндндндндндндндндндндндндн днднднднд
Е ти пък няма да му казваш бе
Той няма да има напротив, щото Фафличката ще каже, че си й братовчед. Но за всеки случай поясни, че си й първи, щото с 2-рите, работата е ясна и всички знаем какво правим с вторите си братовчедки, ако имаме шанс
----------
Три седмици не го бях включвал тв-то и сега го включих![]()