Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (30-10-2014)
Ето ме!
Наложи се да пътувм пак и такава глупост съм свършила по графиките, че .....
Не ми се говори. Не ме питайте...
Стоп даден и дакс отворен без стап и лимит....пффф...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (30-10-2014)
Fafa (30-10-2014)
Какво мляко с ориз ?
Аз да готвя ли?
Неми харесва идеята в момента!
Какво ми беше приготвил?
Аааа видях върнах се в мненията. Чиизкейк ли е? Много вкусно изглежда!
----------
ОТ гръцката сладкарница.....
Само тях харесвам, но толумбичките са им много хубави и има едни boss-чета и те.
Последна редакция от Fafa : 30-10-2014 на 18:51
Oleg (30-10-2014)
Тц ... не е чийзкейкима некъв натрошен блат, масло, банани, кокос, ванилия и отгоре череши
----------
Еййййй БГ-то има вече правителствоБачо ше е най-щастливият Чиляк
само мрънкаше, че нямало кой да го управлява и спеше неспокойно
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Fafa (30-10-2014)