Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Баааааа, неска цяла тема е превъртяна)
Едни стопове, вземати имам неска
Ама то така е с ограничения достъп![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
абе не го обиждай , че ще вземе да си тръгне и тогава ще видиш тиЗащото по това време РЕДА спи ЕГН-то си казва думата
Пуска го в 20 часа и готово![]()
Уж само нагоре искаше, надолу всеки можел, кога се извъртя толкоз бързо?Ма хич няма се занимавам даже да избирам
Сега обмислям кога най-рано мога да се заема с хвърчането(падането).
Онзи от клипа е скочил над Матерхорн, което значи сковаващ студ, та студа няма да е проблем, има си облекло
Сега говоря с един приятел, че и той искалКато не може със самолет, ще си фърча без
(Като за начало можеш да потренираш малко свободно падане по графиката на еврото.
) То може и без самолет, да. Много ти е хубава идеята, споделям я.
Но поне се оборудвай с един такъв снегоход - барем дотам да се не мъчиш като ще си без самолет, макар и да е в Европа няма да е излишно като свърши асфалта.
Последна редакция от Eli2356 : 28-10-2014 на 22:12
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ам шъ ви вземат стоповете я, целта е кака 888 на 1н и от там пак надоле
кат не гледате никой не ви е крив
Последна редакция от aboleon : 28-10-2014 на 22:14
Фафле, с тази си мисъл, направо те провъзгласявям за кралицата на мъдростта във форума
Обаче за всеки случай искам да се допитам и до Благородният, че той е много верен пътеводител и каквото е казал, все е било така
Фицка, я кажи, вярно ли дума чернокоска ?
Фафле, няма какво да го мисля
Даже го и измислих
Ще ходя на делтапланер
Въпроса е кога обаче, че с това ветровито време не знам как ще стане.
Fafa (28-10-2014)
така е и като го знам колко зелен бешеШегичка- да Обида- в никакъв случай РЕДА е заслужил уважението миа сега - няма стигане
![]()
Не се бях сетил, че падането може и да е контролираноПървоначално написано от Ели
Уж само нагоре искаше, надолу всеки можел, кога се извъртя толкоз бързо?![]()
Eli2356 (28-10-2014)