август месец седя и си пия кафе в едно великотърновско село, спокойствие, по едно време спира една лада 1500С, от нея слизат две момчета, видимо на по около 18 годишна възраст, зелени, качили се на стоп, поздравиха шифьора че ги е взел и седнаха да пият по бира в 'заведението', не съм си поставял за цел да ги слушам, но бяха до мен и честно казано това беше единственото нещо което се случваше и чуваше, спокойствие и тишина, няма кой да те напсува, та зеленчуците, на пръв поглед изглеждаха така : дълги коси, странни бради, кожени елечета, бих казал редовни слушатели на музика определена като 'метал', та говорят си те, а аз си мисля, говорят а аз си мисля, те си говорят как някакви техни връстници в училище им правили проблем, проблемът се изразявал в това че били различни, събирали се по 10 човека и ги наобикаляли, с ясната идея да ги провокират, та според описанието а и думите им, онези били 'нормални' , та нормални означавало слушащи чалга и облечени 'подобаващо' със съвременните модни тенденции, или поне аз така разбрах нещата от думите им "ние си слушаме метъл и се обличаме като метъли, те като слушат чалга и се обличат като от чалга клипове аз нищо на никого не казвам" та това си говореха главно, как им правили проблем че били различни от образа и подобието, а аз пък си мислих за манията за величие, от малки, или не чак толкова, вече са богове, или поне така се държат, тези които не са им по техен образ и подобие ги наображдаме и ги бием, или пък само ги провокираме, та имат право