а ,не знаех че не дава вече ...
що така ,сигурно си е променил стратегията нещо ...
то и аз не ги гледам , откакто оня хаяско швеицареца ми смукна половината акаунт за две седмици ...![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
приятеля хауърд, ти пак си се усетил на време , мен ми го смъкна целия
ама аз съм си за бой, че му се вързах
здраве да е сега ще го попълня пак![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ам накрая дето казваш обаче ше излязат напред ,особено така кат вдигат
лотове през 6,7 сделки и накрая ше обяват некви хиляди за месеца кат нищо ...![]()
то бедата е , че като има тренд всички са много силни и дойде ли една седмица да е рейнджов пазара и стопяват всички трендови печалби
а и може ли да генерираш по 5 сделки всеки ден със среден таргет 100 пипса![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами тренд не тренд те като вдигат лотове така през няколко губещи и ако
могат да го правят много ,няма кво да ги спре ,ама си е влакче на ужасите малко ...![]()
на младини така правех с демо сметките - като не излязат няколко сделки подред и хакам едни големи лотове и добавки и като излезе и егати успешния дето ставам![]()
ами точно ,ставаш веднага ....ма те с чужди пари не са страхуват много ...
на 500к взаимна сметка и като почват с 4 лота само , смятаи колко имат да вдигат ...
и алгоритъма са го изчислисли колко му е макс дроудауна ...
ма ти както си само с едни твои пари и кат гледаш как са изпаряяват и трябва другия път да си с двоини лотове си е психотрилър малко ....![]()
ха ха , гледам едни други дет дават сигнали и доста сериозни са явно хората - дават по една две сделки на ден с чакащи поръчки и след два три часа ги отменят- и евентуално да им влязат една две на седмица като за цял месец имат 58 пипса печалба, но съвсем правдоподобно - на такива може да се довери човек , че да не си държи парите в банката
![]()
пак трябва са види колко дроудаун наи много може да даде стртегията им ,да се знае с колко лота е нормално ...
щото тез швеицарци ,не са упоменали че си ги вдигат лотовете когат си поискат и хората
им идва малко остро след 10сделки да са вдигали три пъти обеми...
Дам, ако ми дадат чужди пари, мога да увелича риска двойно!ами точно ,ставаш веднага ....ма те с чужди пари не са страхуват много ...
на 500к взаимна сметка и като почват с 4 лота само , смятаи колко имат да вдигат ...
и алгоритъма са го изчислисли колко му е макс дроудауна ...
ма ти както си само с едни твои пари и кат гледаш как са изпаряяват и трябва другия път да си с двоини лотове си е психотрилър малко ....![]()