Шъ го погледнам дъ го видем за какво става въпрос иначе мойтъ ная стратегия е свързана кат затворе бара на н4 слагъме 2 чакъщи поръчки на максимума и минимумъязе отсега да кажа за новата стратегия - ку е проста най-вероятно нема да печелику се докара да печели най-вероятно вече няма да е толкоз проста
за куркодиля у форума почти нищо нема, ку им разбираш по английскому кът хортуват е те тука КУРс има:
http://btdigg.org/search?info_hash=4...5d4b16316ccf2&
тука има и по русский една книжкаBill Williams дет пише
http://forex-warez.com/Free%20Download/
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
колега нямаше ли темата да продължава със таз другата стратегия или още е на тестване ...
и аз за една се сетих , проста без индикатори както казваш ма трябва и намеря линка,че много графики трябва са прикачват ...![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
noreason (04-11-2014)
слагай , аз ще я прочета , само да се сетя и ти да си готов с неяи аз за една се сетих , проста без индикатори както казваш ма трябва и намеря линка,че много графики трябва са прикачват ...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
стратегията е наи простата възможна ...
казва се The three taps ...няма индикатори ...сетъпът представлява три точки през които може да се построи права линия ...
и на третия тест цената да се отблъсне и бара да е с цвета на посоката ...стоп под сигналния бар ...
графики тук от факторито > http://www.************.com/showthre...=257876&page=2 ...
ако на някои му е интересно могат да се намерят филтри за да се подбират сетъпите ...
във факторито доста са я усложнили и са добавили повече сетъпи ,но този е наи кратък и според мен е достатъчен ...![]()
noreason (04-11-2014)
Колега ще я споделя стратегията да можем да я коментираме и обсъдим аз стратегия съм си я мислел и преди но тогава си казах това е проста стратегия ако работи всеки ще се е сетил за нея и ще е използва и даже не си направих труда да я тествам но след време я намерих същата във един форум и започнах да я разглеждам и работи.Просто не повярвах първоначално за тази стратегия че мога да измисля бях доста начинаещ.стратегията е наи простата възможна ...
казва се The three taps ...няма индикатори ...сетъпът представлява три точки през които може да се построи права линия ...
и на третия тест цената да се отблъсне и бара да е с цвета на посоката ...стоп под сигналния бар ...
графики тук от факторито > http://www.************.com/showthre...=257876&page=2 ...
ако на някои му е интересно могат да се намерят филтри за да се подбират сетъпите ...
във факторито доста са я усложнили и са добавили повече сетъпи ,но този е наи кратък и според мен е достатъчен ...
няма са пристесняваш ,даваи я каквато е ,тука толкова има дето не са съвсем наред ...Колега ще я споделя стратегията да можем да я коментираме и обсъдим аз стратегия съм си я мислел и преди но тогава си казах това е проста стратегия ако работи всеки ще се е сетил за нея и ще е използва и даже не си направих труда да я тествам но след време я намерих същата във един форум и започнах да я разглеждам и работи.Просто не повярвах първоначално за тази стратегия че мога да измисля бях доста начинаещ.
се нещо полезно ше има в нея ....![]()
няма са пристесняваш ,даваи я каквато е ,тука толкова има дето не са съвсем наред ...
се нещо полезно ше има в нея ....
http://forexnirvana.com/f30/verbtheo...em-v1-0-a-549/
Това е стратегия колега какво ще кажеш погледни я виждал ли си я преди да и отворя ли тема.
на пръв поглед не е лоша стратегията ,ше ми трябва по подробно да я разгледам малко време ...
инак бреикаути по дневната ако можеш да надушваш момента, на точно кои бар да сложиш ордери, могат да дадат резултат ....![]()
то това малко с надушването на комарец ми мязана точно кои бар да сложиш ордери, могат да дадат резултат ....![]()
stts (05-11-2014)
Що да отваряш нова тема нека тук да се обсъдиТова е стратегия колега какво ще кажеш погледни я виждал ли си я преди да и отворя ли тема.
А търгувал ли си по тази стратегия